Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit akarnak az UFÓk a vulkánok...

Mit akarnak az UFÓk a vulkánokba? Titkos föld alatti lejárók a belső földbe?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=uFJh4F_gs_8

Itt egyértelműen látcik hogy az ufó a vulkánba megy, de mi van ha a vulkán egy titkos lejárat a belső föld alá. Eszt lessed meg :

http://www.youtube.com/watch?v=BourggOUvWk

Lehetcséges lenne az iszonyú sejtés, hogy az ufók valójába Aghria lakói a belső földbe ?

2013. jún. 26. 21:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, ennél jobb minőségű videót nem találtál?

De ez nem a te hibád, nem tehetsz róla, hogy az összes ufós és szellemes videó ilyen SZAR minőségű!!!

Ez egy kamu felvétel, a legegyszerűbb effekttel megoldható. Ahogy az összes többinél!! Mert a videó minőségének a rontásával próbálják elérni, hogy tényleg hihető legyen, és ne lássuk, hogy számítógépes!!

A belső föld pedig szintén kamu, mert ha minket az a világító izé a földfelszínhez vonz, akkor a föld belsejében lévő embereket pedig a világító szar magához vonzaná. Érted nem?

És miért a vulkánokon keresztül haladnak át az ufók? Miért nem a Marianna-árkon? Az sokkal gyorsabb lenne nekik.

2013. júl. 6. 19:40
 12/13 A kérdező kommentje:
Mari árok túl népszerű ! Nagyon sok ember jár arra, ott még 404 Lumbulábijai sem látogassák. Szerintem belső föld létezik. Tudomány-Én 1:1.
2013. júl. 7. 20:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom hogy igazam van-e, de szerintem a vulkánokat sokkal több katasztrófaturista meg vulkanológus látogatja, mint ahány turista vagy kutatóhajó halad el a Marianna-árok körül. A belső földre, pedig egyáltalán nincs semmi bizonyíték, sőt, sokkal több bizonyíték van arra, hogy nem létezik. Az első számú bizonyíték az, hogy a legtöbb tanult, egyetemet végzett ember, aki esetleg ezzel foglalkozik nem hisz az ilyesmikben, míg a nem annyira tanult befolyásolhatóbb réteg, élén a gyerekekkel hisz benne.
2013. júl. 7. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!