Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mikor jönnek már végre a...

Mikor jönnek már végre a földönkivüliek?

Figyelt kérdés
unom már ezt az életet történhetne már valami izgalmas dolog is. mikor jönnek már? nem birom kivárni!

2013. jún. 22. 17:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"unom már ezt az életet történhetne már valami izgalmas dolog is"

1939 után rörtént valami izgalmas dolog,úgy hívták Világháború Elég izgalmas volt sokaknak. Érdekes, végül már azok se rajongtak érte akik történtették. Sőt: Úgy tudom nem rajongtak...jajongtak.

2013. jún. 30. 11:08
 12/16 anonim ***** válasza:

"nem birom kivárni!"

hát ezen szakadtam! és akkor most mi lesz? :DDD

2013. jún. 30. 12:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Több ezer, tízezer (százezer, millió stb) év után sem jöttek lehet, hogy még várni kell ugyanennyit, de lehet holnap már itt lesznek... De amúgy jah jöhetnének már...
2013. jún. 30. 14:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Inkább ne jöjjenek. Mivan ha éppen támadnak inkább, hogy átvegyék a bolygót ?
2013. jún. 30. 15:08
 15/16 anonim válasza:

A discoveri-n is volt olyan, hogy 2012-ben jön 3 300km-es

ufó de csak is rémizgetik a népet ha pedig képeket csinálnak akkor meg hiába mert a modern élet megcáfolja például a photoshop

2013. júl. 1. 10:25
 16/16 anonim ***** válasza:

Légy türelemmel,majd én szólok nekik.Csakis a te kedvedér

Tudod sok időbe telik mig a levél odaér,s mig ők ideérnek... Addig álljál féllábon.

2013. júl. 2. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!