Szétverted már a fürdőkádat, amikor kinéztél az ablakon és egy nagy ufó nem volt ott?
Figyelt kérdés
Mert én igen. De miért csak amerikában tűnnek fel az ufók?2013. jún. 8. 22:57
1/10 anonim válasza:
mz/x vagyok
én a fürdőszobát szoktam szétverni, de én fürdőszoba építő vagyok.
3/10 anonim válasza:
Én ufós poszterrel ragasztottam be az összes ablakot, szóval ez a veszély nem fenyeget.
4/10 anonim válasza:
1 Ha az vagy, akkor miért vered szét a fürdőszobát? Akkor építeni kéne. Hogy mered?
5/10 anonim válasza:
Nem tudom. Szerintem írjunk ellene valami petíciót.
6/10 A kérdező kommentje:
Ide újságíró kellene, hogy meginterjúvolja azokat akik kinéztek az ablakon és nem láttak ufót! Írjunk levelet az Erik Von Dénikennek?
2013. jún. 9. 00:20
7/10 anonim válasza:
Én nem a fürdőszobát szoktam szétverni hanem beülők a kocsiba elmegyek a tesco parkolójába ott szét verek egy pár kocsit majd bemegyek a tescoba és ott is szétverek mindent majd kimegyek felnézek az égre és ezt mondom:
-Ezt nektek UFO-k!
8/10 A kérdező kommentje:
Dehát ez nagyonjó!
2013. jún. 10. 03:45
9/10 anonim válasza:
Nem, és anyád se fogja bevenni ezt a mesét!
10/10 Wadmalac válasza:
Ajánlanám a gumiszobát. Nem olyan törékeny és akkor is hasznos, ha láttál ufót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!