Ismered az Enigma sorozatot a FixTV-n? Mi a véleményed róla?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon érdekes ufós dokumentumsorozat2013. jún. 7. 12:55
1/4 anonim válasza:
a dagi műsorvezető nem valami hiteles de egyszer meglehet nézni
2/4 anonim válasza:
Szerintem tök jó, de nem ők az elsődleges hír és információ forrásaim.. de azért kiegészítőnek tökéletes.
3/4 anonim válasza:
Ugyanazt nyomják, amit már 20-30 évvel korábban elmondtak mások, ill. folyamatosan a csapból is ez jön. Amit fokoz, hogy az összes "elmélet" már megjelent korábban egy szerepjátékban.
Korábban vámpíros témák felé nyitottam és azt "fedeztem fel", hogy az emberek többségének minden információja, megmozdulása, története egy szerepjátékból vagy sorozatból származik. Nem csak, hogy nem eredeti, de még csak nem is valódi.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem a hétfő esti ducu spiritiszta hölgyre gondoltam, hanem a Horváth Zoltános féle Szűcs Tibivel felálló ufósra.
2013. jún. 7. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!