Egy gigantikus UFÓ gyúlladt ki és zuhant a Titicaca tóba. Szkeptikusok ehhez mit szoltok?
leatták a helyi köztévébe ! Eredeti felvétel, nem kamus képszerkesztős. Mejik faj volt? mit akarhattak a Titicaca tó felett?
http://www.youtube.com/watch?v=7HHAi-6kbj4
Valóban "unalmas" javítgatni a helyesírást, kivéve, ha ilyet lát az ember, hogy "mejik", mert akkor egy szánalmas aluledukált ostoba tuskónak tűnik. Legalábbis engem marhamód idegesít... Személy szerint büntetném az ilyet. Kötelező nyelvtanórákat kéne vennie az ilyen embereknek.
A videó is szánalmas, mint ahogy a kérdést feltevő ember is az, eltekintve a szintén szánalmas helyesírásától. Bármi zuhanhat lefelé, körülbelül MINDEN kivéve "UFÓ". És, ha leadták a helyi közévében, akkor mi van? Akkor máris UFÓ? ... arról nem beszélve, hogy a helyi köztévében egy k*rva szóval nem említik meg, hogy UFÓ, csak, hogy valami zuhan lefele... én is feltehetem youtubera olyan néven, hogy Chuck Norris zuhan lefele, és akkor jönnek ide az intelligens emberek, hogy szkeptikusok mit szóltok... Édes Istenem, az ostobaságot is büntetném. Azt még nem tudom, hogy hogyan.
Ezen a videón semmi nem zuhan sehova.
Az egy repülő, ahogy a kondenzcsíkját megvilágítja a lemenő Nap. :D
Az van a képaláíráson, hogy "meteorito".
Ez gigantikus űrhajót jelent spanyolul?
Nem kamu.
Nem csalás a video.
Nem UFO.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!