Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hívők mit szóltok? Melyik faj?

Hívők mit szóltok? Melyik faj?

Figyelt kérdés

Csak egy példa a hívőknek, hogy miért nem bizonyíték egy video...se kettő...se végtelen sok. És attól, mert valami benne van az Internetben, meg a beszélő dobozban és egy feketeöves atomfizikus vadászpilóta tábornok mondta, attól még az semmivel sem tartalmaz több valóságos információt, mint az intelligens mosóporról szóló reklámok.

[link]

2013. jún. 3. 18:43
 1/5 anonim ***** válasza:
De honnan tudod, hogy ők készítették ? Jelentkezett pár ürge hogy ők voltak hehe. Akkor Én is jeletkezem, hogy Én csináltam az első holdraszállást az arizónai sivatagban engem kért fel a NASA hogy összedobjuk. Ezt is elhinnéd
2013. jún. 3. 19:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez nekem azért furcsa, mert egy 2011-es film, miért csak most lett ilyen őrület? Én tavaly karácsonykor néztem meg, mert tetszett a sárkányos filmük. Az Animal Planet minden hétvégen adja a Monsteres sorozatát és mindig benyomnak egy ilyen filmet...volt már jeti, wendigo, idegen, tengeri szörny. (found footage módon)

Szóval nem értem, ezt most miért vették komolyan...főleg 2 év után. Valami nagyon nincs rendben az emberek fejében.

[link]

2013. jún. 3. 19:48
 3/5 A kérdező kommentje:

Nagyon egyszerű az újságokat el akarják adni. Ezért figyelik, hogy az emberek mit szeretnének olvasgatni. Piackutatást végeznek. Legegyszerűbb módja az interneten a keresőkifejezések mérése. Ufó? Reptoid? Erőss Zsolt? És máris ezt nyomják napokig.

Az ügyesebbek ilyen portálokon, mint ez ártalmatlan kérdésnek álcázva manipulálja az emberek érdeklődését. Egy kellően hiszékeny, tájékozatlan ember figyelmét simán fel lehet kelteni azzal, a KÉRDÉSSEL (nem is kijelentéssel), hogy a piramisokat az ufók építették? Képzeld itt olvastam....és már be is linkelte az újságját, ahol további kellően nagy maflaságokat lehet olvasni.

Aztán ott vannak a youtube-os banzájok. Ha rákerestek, akkor könnyedén megtaláljátok, hogy miért kell rákattintani mindenféle "érdekes" és persze szupertitkos dolgokról szóló videókra. Mert kellően sok kattintás után már akár pénzt is lehet vele keresni. Ez nem is baj, mindenki úgy keres pénzt, ahogy akar. Csak ne vezessen félre senkit közben.

2013. jún. 3. 20:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Apropó a piramisokat az ufók építették?
2013. jún. 3. 21:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudtad? :)
2013. jún. 3. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!