Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A világegyetem, mely másik...

A világegyetem, mely másik zeg-zugából érkezhetnek ide az UFÓK?

Figyelt kérdés
Naprenceren beűl másik bojgóról ? Más naprencerből a galaxisba ? Másik galaxisból ? Androméds, aldebaranm? másik téridőből? Másik dimenzióból ?
2013. máj. 20. 20:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem értek teljesen egyet Máriával, de értem mit szeretne mondani. Ezzel szemben az összes ókori nép kultúrája ugyanazt mondja el teremtésmítoszként.

-dogonok-síriusról jöttek az istenek

-Amateraszu Ómikami japán istennő szintén az égből szállt alá

-a kínaiak őscsászárai az égből szálltak alá

-ugyanezek elmondhatóak a maják hitvilágáról is

-indián legendák is arról számolnak be, hogy magukat az égből érkező istenektől származtatja magát

-kelta mitológia is tele van égből érkező istenekkel,de ott az istenek nem halhatatlanok,hanem "halandóak", nem örökéletűek

"Csak azt sajnálom, hogy újonnan az ókoriak olyan hülyének vannak nézve, hogy idegenek nélkül meg sem magyarázzák azt, ahogyan éltek, amit csináltak, pedig erre semmi szükség"

Ki mondott ilyet hogy hülyék voltak? Te beszéled be magadnak, senki sem írta.

"Arra senki sem gondol, hogy az isteneik csak fogalmak, mint manapság?"

Az őskori emberek nem ismerték a természeti jelenségeket. Vulkánkitörés,mennydörgés stb. és istenekkel magyarázták.

Később azonban az ókorban olyan istenekről beszélünk ( ekkor már ismerték a természeti jelenségeket ezek a népek), akik tanították az embert, beszéltek velük, üzenetet adtak át, feladatokat adtak ki, tárgyakat adtak át. Egy vulkán hogy volt képes erre? Egy természeti jelenség hogy volt képes erre?;)

Pont ez az, hogyha nem hiszel a mítoszok,legendák, teremtéstörténetek alapjaiban, akkor te magad hülyézed le az akkor élt embereket, mert hogy kitaláltak mindenféle badarságot és hülyék voltak hogy nem ismernek fel egy villámot?

A konkrét kérdésre válaszolva:

az UFO kontaktoktól, beszámolókból az derül ki,hogy az ember kinétű földönkívüliek a plejádokról, szíriuzsról érkeznek, míg a kis szürkék a Zeta Reticuli rendszerből.

2013. máj. 20. 21:42
 12/18 anonim ***** válasza:

Szóval görögök kilőve.Miért azt nem tudom,de kilőve,nem tudod dekódolni.Hát ha a germán mitológia alatt a kelta is értendő akkor jó,mert azt is szeretem.(egyedül ezt a kettőt olvastam mélyebben ,úgyhogy csak ezekről beszélnék)

Akkor légyszives mária,ha már a görög cuccot nem tudtad lefordítani,akkor legalább ezt fordítsd le a keltáktól:Mikor Loki,Odin és Hönir istenek (testvérek) egy nap a tengerparton sétáltak ,egy a tengerből partravetett fát találtak.Odin feltámasztottra a halott fát,Hönir értelmet adott neki és Loki lényegében kifaragta az emberi alakot.És így lett az ember.Ezt lefordítanád ilyen bugyuta nyelvről,tudományosra?

2013. máj. 20. 21:47
 13/18 anonim ***** válasza:

Az nem az ókori emberekre vonatkozik, hanem a mai emberekre.

Hogyan raktak egymás mellé két kőtömböt Egyiptomban úgy, hogy nem fér közéjük egy papírlap?

Vagy hogy mindenki mindent belelát a hieroglifákba(mai modern járművek, villanykörte).

Ha nem voltam érthető, elnézést, de én erre gondoltam.

2013. máj. 20. 21:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Hidd el képesek voltak belemagyarázni mindenbe isteni küldetést,indíttatást.A görögök például szent tölgyfák susogásából jósolták meg a jövőt.Szerinted tényleg tisztában voltak a dolgokkal?Mert akkor tudták volna hogy egy fához intéznek kérdést...
2013. máj. 20. 21:53
 15/18 anonim ***** válasza:

"Később azonban az ókorban olyan istenekről beszélünk ( ekkor már ismerték a természeti jelenségeket ezek a népek), akik tanították az embert, beszéltek velük, üzenetet adtak át, feladatokat adtak ki, tárgyakat adtak át. Egy vulkán hogy volt képes erre? Egy természeti jelenség hogy volt képes erre?;)"

Ere válaszoltam az előbb.

2013. máj. 20. 21:54
 16/18 anonim ***** válasza:

".Odin feltámasztottra a halott fát,Hönir értelmet adott neki és Loki lényegében kifaragta az emberi alakot.És így lett az ember."

Hát nem Mária vagyok, de tippelek én is.

A három istenség cselekedeteivel magyarázza a teremtést, újjászületést,az életet? Újraéleszti a fát, azaz az anyagot, amit aztán a másik felruház értelemmel és gondolkozással, amiből aztán az emberi lény születik.

Hasonló teremtés mítosz vagy pár népnél. Csak más az isten nevek és pl. nem fából lett az ember, hanem mondjuk sárból. (meg nem mondom most hirtelen hogy ez melyiknél volt)

2013. máj. 21. 01:14
 17/18 anonim ***** válasza:
48%

Minden lehetséges jó választ elmondtál..

A válaszod helyes.

Értékelés?

3-mast adok!

Kifelejtetted a föld bolygót! Üdv reptiliáns.

2013. máj. 21. 09:17
 18/18 anonim ***** válasza:

ide? egyikből se ha van egy űrlény civilázáció akkor van több is, társalogjanak egymással de ide ne jöjjenek!!!!!!

vagy talán már itt is vannak.........

2013. máj. 23. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!