Szerintetek ufókokat láttam?
"csomó fényes izét láttam az égen."
Ne b@sz... én is sok fényes izét szoktam látni az égen, pl. csillagokat, holdat... hát nem különös? :O
hiteles amit írtál, elsőnek izéként azonosítod, bár ez mindenkinél mást jelent , a te értelmezésedben biztos vmi fényes dolog lehetett, de utána már korongot írsz.
nos van itt pár dolog...
akkor az izé nálad rokonértelmű szó az UFO val?
utána meg fényes korongot írsz? akkor láttad tisztán?ha tisztán láttad, akkor elsőnek h írtál izét, mint ahogy észlelted, mert az izé kifejezés használata feltételez egy kis bizonytalanságot, vagy mikor észrevetted az ufot ők is észrevettek téged, és felkapcsolták a világítást, h lásd őket az égbolton?
Nos az időpontból ítélvén van egy racionálisabb magyarázat is erre.
hazafelé mentél a kocsmából, már televoltál mint a 7es busz pesten reggel!
aztán megbotlottál, de erőd már nem volt felkelni, ezért elaludtál az árokparton, de egyszer csak közeledett egy autó, ennek a két fényszórója lehetett a csomó fényes izé...
majd mikor közelebb ért, megállt és kiszállt belőle egy rendőr, és bizony nekik a szolgálati sapkájuk ilyen időben, tányéros alakú, nos ahogy hátulról a fényszoró emgvilágította a rendőr fején lévő tányéros sapkát, de azt már konkrétan betudta azonosítani mint egy fénylő koron, majd a társa is kiszállt, mert egyedül nem tudott felemelni téged...
így valósul meg a "fényes korongok voltak " kifejezés is.
utána teljes sötétség, mert a detoxikálóban voltál egész hajnalig.de előtte még telóról kiírtad a kérdést ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!