Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A vihart földönkívüliek okozzák?

A vihart földönkívüliek okozzák?

Figyelt kérdés

Ugye ha a germán istenek földönkívüliek, akkor a görög istenek is, tehát Zeusz és Aphrodité is. Amikor vihar van, akkor nem lehet, hogy egy Zeusz nevű űrhajó szórakozik velünk és tesztel minket?

És érdekes, hogy mindig hétvégén van vihar. Hétvégén az ufók jobban ráérnek?

Vajon miért pont a vihart használják a földönkívüliek az emberiség megismerésére?

2013. máj. 10. 09:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Mivel a Földön nem egyenlő az éghajlat, (pl: mediterrán, tajga, óceáni), ezért a levegő hőmérséklete se egyforma mindenhol. Mikor a különböző levegő keveredik, akkor keletkeznek az alacsony, vagy magas légnyomás. Ezután ez összekeveredik, mint a mixeléskor a csoki meg a vanília és kapunk egy csesznye löttyöt.
2013. máj. 10. 18:39
 22/23 rda85 ***** válasza:

Dehogyis. ÉN okozom őket.

Amikor piszok mérges vagyok, a gondolataimmal összekuszálom az időjárást és akkor szél lesz.

Ha szomorú vagyok, elered az eső.

Ha dühös, mennydörög és villámlik.

Amikor nem találom a slusszkulcsot, tornádó pusztít a Földön, az Univerzum sarka meg kilyukad és fekete lyukak tömege jön létre.

Amikor kacagok, szivárvány lesz.

Küld még ilyen vicceket, és látni fogod! :DDD

2013. máj. 13. 21:43
 23/23 anonim válasza:
Igen azok okozzák a dörgés meg az ahogy lefinganak minket Vigyázzz ufó sz*r esik az égből!!!!
2013. júl. 25. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!