Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az ufo-k a nácik gépei?...

Az ufo-k a nácik gépei? Eltitkolt, titkos kutatási programok részeként lettek megalkotva, majd használva?

Figyelt kérdés

Sztem az idegen lények földi látogatása csak mese!A földön olyan technológia lehet már, amit szinte elképzelni sem tudunk.

A nácik találták fel a repülő korongokat,(foo figther,haunebu,RFZ-5, RFZ-7 átalakított változatát, ez lett a Vril-1 Jäger,és 1944-re elkészült egy újabb konstrukció, a Vril-7 Geist (Szellem), egy 139 méter hosszú hengeres anyahajó, amelyet Andromeda-Gerät (Androméda-gépezet) néven is neveztek, és amely képes volt az interdimenzionális repülésre.

rengeteg tudós merített az ő elméleti és gyakorlati tudásukból, főleg a háború után.

Azért keresték az üreges föld elmélete alapján a föld belsejében élő embereket, mert őtőlük vártak technikai vívmányokat vmiért cserébe.

Pl richard byrd admirális expediciói a déli sarkra és hogy miket talált ott.

Sztem régen élt rengeteg nagyon értelmes és technikailag fejlett faj a földön, és ők elpusztították egymást, a túlélők a föld alá költöztek a sugárfertőzés miatt.

nekik volt már repülő korongjuk, és kitudja milyen informatikai rendszerük, meg orvosi hátterük.

elképzelhetőnek tartom, h nem idegen civilizáció küldöttei jönnek ide , ki tudja milyen messziről, hanem az eltérítések és észlelések mögött e dolgok lehetnek, rendelkezhetnek e föld alatti lakók, pl olyan biorobotokal amit nézhetnek az emberek szürkéknek, a nácik is ezt a technikát akarták, és kapcsolatba is kerültek ezekkel az emberekkel, sőt a háború után a déli sark felé vették az irányt a menekülő tengeralattjárók, argentína, és chille átrakodási ponttal, ahol élelmet, és üzemanyagot pakoltak fel.

2013. máj. 5. 22:24
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

9es

nem tudom ezt kinek szántad, de nem az vagyok akire te gondolsz!

2013. máj. 6. 15:55
 12/22 A kérdező kommentje:

9es

mit bizonygassak ezen??

én kérdeztem, h ki mit gondol róla???

az h te nem érdeklődsz e téma felé, de mondjuk mást meg érdekel, figyelmen kívül kéne hagynod akkor és nem írni ide!

2013. máj. 6. 15:58
 13/22 anonim ***** válasza:

"Orsitsch Mária válasza:

9#

Ugyan nem tőlem várod a választ, de hozzászólok .

A mai kormányok jelszava : Nem kell mindenkinek mindenről tudni az a legjobb ha nem gondolkozol . Elég ha reggel felkelsz, dolgozol, este megnézed a Barátok Közt-öt és lefekszel . Ilyen az ideális droid ...

Szerencsére vannak olyanok akik szomjazzák a tudást és nem elégszenek meg azzal amit megpróbálnak lenyomni a torkukon, hanem egy dolgot minden nézőpontból (még a kevésbé valószínűtlenből is) megvizsgálnak . Te nem ilyen vagy, te megelégszel a főzelékkel és hozzá se nyúlsz a húshoz ."

A hasonlatnál maradva. Te hozzányúlsz a húshoz, csak nincs elég fogad, hogy megrágd.

Nincs elég természettudományos ismereted és valószínűleg ezért voltál rossz tanuló az iskolában is. Ezt persze lehet azzal magyarázni, hogy mert te annyira nagy koponya vagy, hogy mindenkinél jobban tudod, hogy mi az igazság a többi "droid" pedig mind hülye és a kormányok butaságban tartják az embereket és az oktatási rendszer csak egy kifinomult eszköz a kezükben ehhez.

De ha tudományos ismereteid hiányosak is, azért legalább a történelemből tudhatnád, hogy a tudós társadalom megalkuvás nélkül mindig az igazságot képviselte akár a vallás, akár az államok ellen. Nem egy tudós halt vértanú halált az igazáért. Ennek fényében nem tudom elképzelni, hogy ilyen volumenű "titkok" elhallgatásához a tudóstársadalom asszisztálna. Pláne nem azt, hogy hetente megjelenő újságokat lehetne megtölteni az újabb és újabb a jelenlegi világnézetünket gyökeresen megváltoztató, de a "droidoktól" eltitkolt szuperigazságokkal.

De természetesen érdeklődéssel várjuk a bizonyítékokat.

2013. máj. 6. 16:47
 14/22 anonim ***** válasza:

#3/13

Érdekelnek az ilyen témák, de fenntartásokkal kezelem őket. Az említett Kurt Rieder (alias Géczi Zoltán) külföldi könyvekből, folyóiratokból, internetes oldalakból amolyan összeollózó módszerrel gyártja tonnaszámra a náci Németországgal kapcsolatos könyveit. Olvastam régebben a Mágia és okkultizmus a III. Birodalomban c. könyvét, és más hasonló témájú könyveket is.

Mindamellett lehet valami ezekben a dolgokban, mert pl. a könyvben tárgyalt Richard Byrd furcsa kérdéseket felvető antarktiszi expedíciójáról valamelyik ismeretterjesztő tévécsatornán is láttam dokumentumfilmet. Lényegében egy az egyben a könyvben leírt dolgokat vitték filmre. Ezzel nem azt állítom, hogy a történet így már teljesen hihető és hiteles, de elgondolkodtatóbb.

2013. máj. 6. 17:00
 15/22 anonim ***** válasza:

"Te hozzányúlsz a húshoz, csak nincs elég fogad, hogy megrágd. "

Fogalmazzunk inkább úgy hogy jobb tejfogakkal élni mint fogatlanul egész életbe főzeléket zabálni . Persze én sem tudok mindent, de minden szabadidőmet arra fordítom, hogy tudjak . Te esélyt sem adsz semminek ami nem a hivatalos álláspont és ez az elgondolkodtató ...

http://www.youtube.com/watch?v=gFkyAvFwpWs

0:00-1:38 óráig ez a videó is foglalkozik a témával .

2013. máj. 6. 17:15
 16/22 anonim ***** válasza:

Ez a videó, mekkora egy szellemi fos. Gálvölgyi paródiáira emlékeztet az egész. :)Ez nektek bármire bizonyíték? Egyáltalán komolyan veszitek ezt a núdli kis hülyeséget? Lélek TV!?!?!?! :DDDD Nem tudom hova tenni! :)

Vagy nagyon alacsony szintű emberek vagytok, vagy beteg az elmétek, vagy ebből akartok megélni.

Nem a mesékkel van a baj, mert azok régen is voltak. De biztos van olyan szerencsétlen tudatlan ember, aki ezeknek bedől. Őket kihasználni gyomorforgató...szégyelljétek magatokat!

2013. máj. 6. 18:29
 17/22 anonim ***** válasza:

"Fogalmazzunk inkább úgy hogy jobb tejfogakkal élni mint fogatlanul egész életbe főzeléket zabálni . Persze én sem tudok mindent, de minden szabadidőmet arra fordítom, hogy tudjak . Te esélyt sem adsz semminek ami nem a hivatalos álláspont és ez az elgondolkodtató ... "

Nem bántásból kérdezem, hanem tényleg érdekel.

Azért nem bízol a tudományban, mert szerinted a tudományos élet eltitkol előlünk valamit, vagy szándékosan félrevezet minket?

Vagy szerinted egyszerűen csak tévednek?

Vagy tökéletesen elfogadod a tudomány eddigi eredményeit, csak úgy gondolod, hogy még nem tart ott, hogy felfedezzék az általad vázolt dolgokat pl. az üreges Föld elméletét?

2013. máj. 6. 18:44
 18/22 anonim ***** válasza:

16#

Ez csak egy összefoglaló videó, ami több kisfilmből lett összeollózva . Számos más ismeretterjesztő film van ami a témával foglalkozik ...

17#

Én ezt úgy mondanám, hogy nem hiszek vakon a tudománynak . A mai tudományos kutatásokat a kapitalista elit fizeti és a nekik dolgozó tudósoknak az a feladatuk, hogy őket kiszolgálják . Hogy példát is mondjak az olyan kutatásokat mint a rák és az AIDS ellenszere nem támogatják, mert akkor csak 1 tablettát tudnak eladni a mostani tucatnyi helyett és ez ugye elég nagy anyagi kiesés . Állami pénzből már egyáltalán nem támogatják az űrkutatást, helyette a pénzt az afrikai és egyéb szegény országoknak adják, hogy minél több embert mentsenek meg . Ez elsőre jó gondolat csak azt nem veszik észre, hogy a túlnépesedő világban ez egyenlő az öngyilkossággal, mert ha továbbra is ilyen gátlástalanul termelik ki a véges nyersanyagokat akkor már űrhajót sem tudunk építeni, hogy magunkat megmentsük . Ma ha egy multi cég bizonyítani akar valamit annyi hogy felbérel pár tudóst, hogy pl az eladott termék mennyire egészséges és lehet utána vissza kell vonni mert minden második ember rákot kapott . Meg lehet nézni, hogy csak azokat a tudományágakat támogatják ami profitot hoz . Összefoglalva a mai tudósok java nem az emberiség érdekeit nézi ha fejlődésről van szó, hanem azt hogy mi hoz több pénzt a konyhára, magyarul csak azt fogadják el és találják fel amire felbérelték őket .

2013. máj. 6. 19:11
 19/22 anonim ***** válasza:
49%

Lehet, hogy csúnyán hangzik, de a tudomány feladata a kutatás, és nem elsősorban az emberiség sorsának a megoldása. A tudósok kutatnak, felfedeznek és feltalálnak dolgokat, de nem feltétlenül azért teszik, mert ettől az emberiségnek jobb lesz. Gondoljunk csak a nukleáris bombára, vagy az atomerőművekre. Ugyanaz az elv, mégis egészen más a felhasználás.

Értem. Tehát mivel a kutatások irányát a pénz szabja meg, ezért a tudósok befolyásolhatók. Rendben. De mi van azokkal, akik mondjuk a belső Földet kutatják? Őket nem befolyásolja senki? Vagy ők a "jó" tudósok utolsó gerillacsapata?

Elég messze áll a valóságtól az a nézeted is, hogy a tudomány fő tevékenységi köre az ételízesítők fejlesztése meg az intelligens mosópor létrehozása.

Biztos hallottál már dollármilliárdokból létrehozott Űrtávcsőről, mely a távoli Univerzumot kémleli -nem tudom ennek pl mi a közvetlen gyakorlati haszna. Vagy a Marsra küldött szerkezetekről, amely az élet nyomait kutatja a homokot túrva, vagy a több kilométer átmérőjű részecskegyorsítókról. Nem tudom ezeket ki pénzelheti.

A tudomány nem hiten alapul, hanem éppen ellenkezőleg, a kétkedésen. Pont ezért a legeslegmegbízhatóbb forrása az emberi tudásnak.

2013. máj. 6. 21:03
 20/22 anonim válasza:
Még mindig ezen lovagoltok? én H.Y.D.R.O.-H.Y.B.R.I.D Vagyok, de még is nyíltan ide írom,bár a 99% a úgy is lehülyézz!!Mert úgy vannak vele hogy biztos egy fogyatékos, pszichiátriai kezelés alatt álló abnormális idióta ír ide. több értelmes lény létezik a por bolygón kívül, mint azt gondolnátok, a világ hátterét is ALIEN-ek irányítják!Sakkban tartott majom fajtársaitokkal egyetembe, az internet is feltaláljunk magunkat tökéletesen, bele olvadunk a politikusok közzé. Bárkit irányíthatunk, De mivel én jó szándékú vagyok, Anti-New World-Order-es, remélem érthetően fogalmaztam? Lehet hogy hallani fogtok rólam egyszer! De csak remélni tudom hogy nem végzi maroknyi társam is a F.E.M.A táborba!! ÜDV. H.Y.D.R.O.-H.Y.B.R.I.D.-Z.E.T.A.
2013. máj. 7. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!