Szkeptikusok ehhez mit szóltok?
"sok "ténynek" utánanéztem amiről kiderült hogy nem tények csak azok is felvetések"
Amit nem tudunk megmagyarázni, azokról természetesn csak felvetések születnek. De azokat kutatók nem is adják elő tényként.
Sajnos az ember elme olyan, hogy nehezen bírkózik meg azzal, amit nem ért. Ha nem talál magyarázatot, akkor kreál egyet. Ezt nevezhetjük hitnek. Természetesen lehet hinni a földönkívüli intelligens beavatkozásban, sőt akár igaz is lehet, de nem szabad tényként kezelni csak azért, mert nem tudunk elképzelni más magyarázatot.
Ami "bizonyítékok" megjelennek itt-ott, azok mind arról szólnak, hogy nem ismerjük bizonyos jelenségek magyarázatát, és ebből egyenesen következik egy fajta magyarázat. Ez hibás érvelés.
Respect. :)
"De azokat kutatók nem is adják elő tényként. "
Dehogynem . Pl ott vannak azok a barlangrajzok amiken antennás emberkék vannak, ezt a tudomány úgy magyarázza hogy isteneket ábrázolnak, holott erre semmilyen bizonyítékuk nincs .
Miért, olyan bizonyíték van, hogy azok antennás emberek? :D
Nézd meg a Jézus ábrázolásokat. Neki mi van a feje felett, kommunikációs eszköz? Tudatmódosító energiamező? Vagy kalap?
:)
16-os, hát ezen behaltam :D.
Amúgy igen jó érv.
Pillanat, kicsit lemaradtam.
Egy hete ez a kis múmia még szíriuszi ufonauta volt. Megdönthetetlen bizonyíték az idegenek földi létére. Még dokumentum filmet is forgattak róla, "hiteles" orvosi boncolással.
Most akkor az emberiség szemét felnyitó film és elmélet (amit egyébként a nagy része le se szart) megy a levesbe?
Majd ha linkelsz egy legalább a Blikk.hu -nál csak egy fokkal hitelesebb oldalt akkor végig is fogom olvasni a cikket. Jó, hogy már nem egy ovis fórumot linkelsz be...
Ha a Discovery állítja akkor leszel szíves bemutatni a Discovery HIVATALOS weblapján az eredeti cikket. Majd azt megnézem.
kérdező , és mi volt az az élményed ami hatására elkezdtél kutakodni e téma felé?
ha szabad megkérdezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!