Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Diator vagyok vissza tertem...

Diator vagyok vissza tertem kerdez ha mez?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 21:37
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

A hold természetesen mesterséges égítest, de még sok egymástól független forrás sem kell, elég ha a NASA kísérleteknek hiszel ! Kétszer robbantottak nagy erejű bombát és mindkétszer 30 percig kongott. Nincsen olyan természetes égítest amely belül üreges lenne -.-

Úgy tudom diator, hogy azok a hüllő entitások építették, akik most uralkodnak a titkos szervezeteken keresztül és azok építették a Phobost, ugyanazzal a céllal mint a holdat. Kiírtották aZ őslakos marslakókat. Akik úgy tudom ide menekültek és ők építették a nagy piramist majd innen is kiírtották őket.

Tudnátok linkelni és kérlek diator te is amit tudsz az őslakos marslakókról ? Anno milyen fejlett cicilizáció élt ott és kik voltak ők ?

Köszi:-)

2013. ápr. 26. 22:53
 32/34 anonim ***** válasza:
Te jo èg akkor a hold az valami tartozkodasi hely?En mar nan öszezavarodtam!Segitenètek felfogni?Uj vagyok ezen tèmakörben:(
2013. ápr. 26. 23:06
 33/34 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, miért csak most esett le, hogy a kérdező egy hegyi troll.
2013. ápr. 27. 01:44
 34/34 A kérdező kommentje:
Majd mindent elmindok de nem mst udvozlettel diatoe
2013. ápr. 27. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!