Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Diator vagyok vissza tertem...

Diator vagyok vissza tertem kerdez ha mez?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 21:37
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Radiátor és mit fogsz hazudni ha vége lesz az évnek és nem jönnek?
2013. ápr. 26. 15:30
 22/34 anonim ***** válasza:

Mit tudsz a Marsról ? Ki Építette a holdat ? Miért nem lövik szét a pozitív idegenek a holdat?

Azt írtad Árpád egy gyerek, de te is az vagy ! :-)

2013. ápr. 26. 17:57
 23/34 anonim ***** válasza:
Én nem igazán ismerem ezt az embert de ha már ilyen dolgokkal foglalkozik akkor már bejön.Szerintem azért a tisztelet jár neki.Nem tudom ti milyen nagy emberek lehettek ..Sok mindenben nincs igaza de okos és tudást akar és ez a lényeg!
2013. ápr. 26. 18:05
 24/34 A kérdező kommentje:

Mit tudsz a Marsról ? Ki Építette a holdat ? Miért nem lövik szét a pozitív idegenek a holdat?

Azt írtad Árpád egy gyerek, de te is az vagy

-A hold jelenleg is bázisként működik, azoknak az idegeneknek akik a sarkokon vannak, a hold kötött keringésű, a másik oldalát soha nem láthatjuk hogy mi van ott igazán, a hold képek retusálva vannak, valószinűleg hold bázisokat retusáltak ki, vagy nyomokat amik más civilizációk hagytak ott.

A holdat nem tudom, hogy ki építette, de a naprendszerünkben ez az egyetlen bolygó ami nem forog a saját tengelye között! Azt hiszem hogy a hold üreges, nem mondom hogy az egész része, de biztosan egy nagyobb része az!!!! Ezt onnan tudom, hogy az egyik nasa program során érkező űrhajónál rezonancia lépet fel ami a hold belselyéből jött ilyen vízhang szerűség.

Mit mondhatnék még? (igen amiket mondok, nem tőlem származik, nem én találom ki őket, olyan információkat mondok csak el amik sok forrásban megtalálható és sok forrásból származik, csak azokat mondom el ami egymástól küln lévő forrásban is megtalálható, nem biztos hogy ez ettől még igaz, de nagyobb az esélye annak hogy igazat mondok!!!!

-A mars!, A mars egy érdekes bolygó, a nasa képek a marsrol szintén sok helyen retusáltak, úgy tudom hogy régen ott egy fejlett civilizáció élt ami felfalta minden energiáját és saját elpusztulását szenvedte, nem azt jelenti hogy ott nincs élet, igen is van! Hiszen az életet nehéz elpusztítani, főleg egy bolygón...

biztosíthatlak benneteket arról, hogy a marson jelenleg elég komoly dolgok zajlanak Curiosity olyan képeket örökített meg ami egy elfeledett civilizáció maradványait is megszemlélte már, de persze ezt a nasa nem fogja közölni, nemzetvédelmi okokból -szóval a nasa is egy olyan szerv ami a mi bugyuta elménkel nem oszt meg mindent, ne hidjetek a nasanak én sem hiszek csak néha...

-A holdat minek lőnék szét? Energiába kerülne, és az energia drága, talán még az idegen fajoknak is, a holdon több idegen civilizáció bázisa is megtalálható.

Vannak mendemondák olyan infomációkról hogy egyfajta bárkaként szolgál, amibe embereket teleportálnak ....(de én ezt hülyeségnek tartom)

Remélem tudtam segíteni. Üdvözlettel: diator

2013. ápr. 26. 21:53
 25/34 A kérdező kommentje:

Igen én is gyerek vagyok.

szóval amiket mondok azokat ne hidjétek el! Semmilyen fajta variációiban sem...

-amit elhihettek, hogy léteznek, mivel én is találkoztam eggyel.

de ez most nem fontos.

Örülök hogy segíthettem.

2013. ápr. 26. 21:56
 26/34 anonim ***** válasza:

"A holdat nem tudom, hogy ki építette, de a naprendszerünkben ez az egyetlen bolygó ami nem forog a saját tengelye között! "

Között? Úgy érted, körül, gondolom. Ha nem tenné, minden részét lathatnank naponta. Tengely körüli forgasa szinkronban van a Foldevel. Ezért hitték régen, hogy nem is forog. Modellezd le az asztalodon két tárggyal.

2013. ápr. 26. 22:18
 27/34 A kérdező kommentje:

természetesen véges egyfajta forgást ha úgy értelmezzük ahogyan mondod...

De attól még nem fog körbe körbe forogni hogy lássuk a másik oldalát, ezért is kötött keringésű

üdvözlettel diator.

2013. ápr. 26. 22:26
 28/34 anonim ***** válasza:
MICSODA???A holdat ki èpitette?Mivan?Ekkora baromsàgot!!ISTEN alkotta!Bakker ez tökre durva!Ennyit nem tudni szègyen gyalàzat!:)
2013. ápr. 26. 22:28
 29/34 anonim ***** válasza:
Ezt meg már észre sem veszem? Építették a Holdat? - kérdezte, Scavenger, s arcán a felismerés mosolya cinikus jegkristaly felhoket idézett szemei elé. A felismeresé, de nem a Holddal kapcsolatban.
2013. ápr. 26. 22:31
 30/34 A kérdező kommentje:

sok forrás úgy tartja hogy a hold egy mesterséges égitest.

Üdvözlettel: diator.

2013. ápr. 26. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!