Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Diator vagyok vissza tertem...

Diator vagyok vissza tertem kerdez ha mez?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 21:37
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Az idegenek tényleg nagyon nagyon rég óta itt vannak,de ez nem igaz hogy nem jelentenek veszélyt ránk.Rossz dolgokat tesznek itt a fejlődésünk érdekében.Bármit meg tudnak tenni és meg is teszik és ebben minden nagyobb ember benne van.De a mi érdekünk......Utálhatjuk vagy szerethetjük amiért ilyen a világ de a végén köszönet illeti őket.
2013. ápr. 26. 08:40
 12/34 A kérdező kommentje:
Én azt mondtam hogy többnyire nem jelentenek ránk veszélyt, kevés olyan faj van ami veszélyt jelentene, globálisan meg főleg szinte egyetlen faj sem jelent ránk veszélyt.
2013. ápr. 26. 08:53
 13/34 anonim ***** válasza:

Nnna! Linkelnel nekem valami megdonthetetlen bizonyítékot? Pengeéles felvétel előny. Mondjuk egy lenyrol.

Sajnos nem áll ilyen rendelkezesedre, ohh be kár! Meg utasitasba is kaptad a forrasaidtol, h nem fedheted fel őket. Ha már itt terpeszkednek sunnyogva, titokban, meg leszerzodnek kormányokkal, ne hagyd, h általad megcafoltassanak demokratikus jogaink. Mutasd a felvételt, nem a kutyajuk vagy ugyebár.

2013. ápr. 26. 11:08
 14/34 anonim ***** válasza:
Nem földi lenyre gondoltam. Idegenre. Pl egy lólábiaiaiairól.
2013. ápr. 26. 11:11
 15/34 anonim ***** válasza:

"a jelenleg látogatók közül rengetegen megvédenek minket,"

Nem fog bedőlni az Euró sem ?????

Pár éve (2), azt írtad, hogy a Reptíliánok és a kis szűrkék már úton vannak ide, előbbiek hogy leigázzanak, utóbbiak, hogy megvédjenek és hogy azt a társadalmat leigázzák ami elég fejletté válik hozzájuk képest. Ezekhez a gondolatokhoz képest, most homlokegyenest mást mondasz. Hogyan egyeztethető össze ezek egymással ?

2013. ápr. 26. 12:03
 16/34 A kérdező kommentje:

bocsássatok meg,

de én azt mondtam hogy 2012 vagy 2013-ban lesz az a nap amikor tömegesen is megérkeznek. ebben az évben várható nyár közepére!

ez a határidejük a szürkéknek..

Sok ellenmondást mondok, de sajnos ezek a dolgok komplikáltak.

2013. ápr. 26. 12:22
 17/34 A kérdező kommentje:
Radasul a dolgok folyamatosan valtoznak az igazsa nehez hiszen a titkos szervezetek rengetek teves informaciot kozolnek a megzavarasunkra en sem tudom kovetni az esemenyeket
2013. ápr. 26. 12:43
 18/34 anonim ***** válasza:
Az a kommentelő aki linket kér az tőlem kéri?És de globális veszélyt jelentenek ránk.Ez már nagyon rég óta látszik.
2013. ápr. 26. 15:12
 19/34 anonim ***** válasza:
Nem-nem. Nem tőled. Diator úr/hölgy-től, mivel úgy látom nagy nepszerusegnek örvendő guru a témában. Minden szakterületen illik elorukkolni az állítások mellett alatamasztasokkal is.
2013. ápr. 26. 15:20
 20/34 anonim ***** válasza:
Fú te, én nagyon nem vagyok kíváncsi arra a privát videóra, amit 404-el forgattál!
2013. ápr. 26. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!