Szkeptikusok! Ha ti ideérkeznétek egy messzi galaxisból, mit kezdenétek az emberiséggel?
Ha rossz szándékkal érkeznék, akkor embereket rabolnék el különféle kísérleti célokból, ahogyan a szürkék tették ezt. Persze ez az elrablás nem járna sok fizikai erőszakkal, a képességeim miatt.
Ha pedig jóindulatú lennék, akkor megpróbálnék bizonyos emberekkel kapcsolatba kerülni, és a tudásomnak egy részét átadni, információkat megosztani az emberekkel. Emellett figyelmeztetném is az embereket ez bizonyos dolgokra ez utóbbi esetben.
"12értelmes válaszokat erre a kérdésre sem tuttok adni"
a hármasban választ adtam- jelzés értékű és igen jellemző, mind a kérdezőre, a pontozókra, a kérdésre és a gyakorira általában, hogy nullát ér.
Nekem tetszik a 3-as válasz. Ez a bolygó egy sötét rendszer, amelyre nagyrészt olyan lelkek születnek, akik a lelki fejlődés folyamatában óvodásoknak, vagy kisiskolásoknak számítanak még. Időnként eljöttek, leszülettek ide magas szintről is, más fejlett bolygókról és magas dimenziókból, mert az emberiséget vezetni, irányítani kell; de hát látjuk, hogy mi lett a tanításaikkal, műveikkel. Ha igazán megértette és értené ezeket az emberiség, akkor már nem itt tartanánk. Mindez valószínűleg egy törvényszerű folyamat, tehát úgy is lehet mondani, hogy Istennek az akarata. A fejlődés útját be kell járni még akkor is, ha az a poklon át vezet, és netalán "rámegy" a civilizáció, meg a bolygó.
Én nem vagyok szkeptikus, de azért válaszoltam a 11-es válaszban is a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!