Ehhez mit szóltok : Egykori KGB ügynök: "Megtanultuk "behívni" az UFO-kat"?
"A KGB vezérezredese egy március végi moszkvai konferencián beszélt a Szovjetunió UFO jelenségekkel kapcsolatos kutatásairól. "Ha egy adott körzetben drasztikusan megemeltük harci repülések és a katonai eszközök mozgatásának számát, közel száz százalékos valószínűséggel számíthattunk rá, hogy megjennek az azonosítatlan repülő objektumok."
paranormal.hu
Ja,a legvalószínűbb hogy egy ilyen hírt a többi gagyi sz@rság mellett fognak világra hozni.Nem valami kicsit is hihetőbb oldalon,neeeeeem,a legmegfelelőbb ehhez a Paranormál (parafos) .hu.
Te tényleg ilyen hülye vagy,vagy csak az emberek fárasztásából táplálkozol?
Különben szerinted mi történt volna egy ilyen észleléssel a szovietúniú idejében?A minimum hogy 100 évre titkosítják,de a legvalószínűb hogy szimplán az észlelő és az észlelés is megy a megsemmisítőbe.
Különben még egy sluszpoént is elsütnék,mert szeretem az ilyen hülye kérdezők vergődését nézni:Az idegeneket miért is érdekelné egy hülye kis földi faj katonai programja?
Mintha az amerikai hadsereg küldene egy felderítő vadászgépet egy dzsungel közepén élő csimpánz csapathoz,mert az egyik megtanulta feltörni a diót.
kedves kérdező
megvagyok gyöződve, h amikor a többség látegy objektumot az égen akkor az vmi katonai szerkezet lehet.Többségében, bár kivétel biztos van...
pl ha megnézed az alábbi linket, a 90es években már ilyen haditechnika volt, amit a kormány majdnem 10évig titkolt, akkor szted most milyen repülő szerkezetek lehetnek a hadseregek kezében
csak nézd meg a spirit-et, némely szögből tűnhet UFO- nak is
pedig 1990es hadifejlesztés!
A KGB ügynök aszt monta UFÓ, azaz az idegenekre gondolt, nem amcsikra. Az idegeneket azér érdekelheti a szovjetek katonai programja, mert konkurenciát jelenthet. Bár Én nem vagyok idegen, nem tudhatom.
Azért a paranormalrol linkeltem, mert ott olvastam, mégis honnan linkeltem volna ebből a kategoriába a népszabadságból ? A paranormal a legjobb gyűjtőhelye az ufó észleléseknek és rendkívűl tárgyilagos, érdekes, friss anyagok vannak benne.
tárgyilagos, érdekes, friss anyagok vannak benne.
Hát biztos érdekes,már akinek.Az is biztos hogy friss.Az is néhol biztos hogy tárgyilagos,de sokszor egyáltalán nem konkretizál semmit se.
De tudod nekem még van egy negyedik pontom is amit egy hírportálnak teljesítenie kell:legyen igaz!
Na itt bukik el a paranormál!
És ekkora hülyeséget már rég olvastam "Az idegeneket azér érdekelheti a szovjetek katonai programja, mert konkurenciát jelenthet. Bár Én nem vagyok idegen, nem tudhatom."
Kösz hogy elmondtad hogy nem vagy idegen.Én ugyanis olyan hülye vagyok hogy különben azt hittem volna hogy egy Goaulddal beszélgetek.Kösz a megnyugtatást hogy ember vagy.
És kérlek Istenem,ha már vizet nem adsz az afrikaiaknak,legalább agyat adjál a hülye kérdezőnek!
Hogy írhatsz ilyen baromságot hogy "Az idegeneket azért érdekelheti a szovjetek katonai programja, mert konkurenciát jelenthet. "
Te ilyenkor magadnál vagy?Szóval van egy nálunk több százszor fejlettebb,intergalaktikus faj,ami már arra is képes hogy legyőzi a naprendszerek közti hatalmas űrt,észlel minket,visszajön ismét csak hatalmas távolságok megtétele után,és aztán megijed tőlünk,és rivális fajnak tart?Te hülye vagy vagy csak 8 év alatti?Mintha te megijednél egy hangyabolytól.Az űrlkényekhez képest,akik idelátogatnak (nem látogatnak ide) mi nagyjából a hangya szinten lehetünk.Főleg az egykori szovjetúnió lett volna az űrlények rivális ellenfele?Na ne hülyülj már!Ez már tényleg a szánalom vége!
Veronika ma túlteng. Biztosan elgurult a gyógyszere.
Azért ha meggondolom, egész jó élete lehet: reggel felkel, elolvassa a paranormalt, reggeli után feltesz ide néhány kérdést, ebéd után kinevezi fizikusnak Egely Györgyöt, utána ismét tanulmányozza a a paranormalt, majd megnézi a bankszámláját, hogy mennyit is fizettek neki az előző heti reklámért, majd megint a GyK-val foglalkozik, lebaltáz (és persze lepontoz) néhány ellentmondani merészelőt, utána elmegy kezelésre a szomszédos pszichiátriára...
Hát így el lehet azért éldegélni... :-)
"Miért is lettem lepontozva?"
Mer hüje vagy ?
. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . . /. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`
Hát ezen besírtam!Te hülyézel engem erre "j" vel írod a hüLYe szót!
Különben ki is hisz a komcsiktól ijedező UFO-ban?Támazd már alá valamivel az állításod!Sőt , egy bónuszpontot is adok ha nem paranormál forrással támasztod alá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!