Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért gondolnátok, hogy nem...

Miért gondolnátok, hogy nem léteznek UFÓ-k amikor teljesen logikus?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor olvasom szkeptikusokat, hogy nem léteznek UFO-k & minek jönnének ide ?, meg nem tudnak ide jönni stb...

Most ezeket elmagyarázom, közben sok szkeptikus aggályról fellebbentem a fátylat, köztük arról is, miért látni optikailag egy radarláthatatlan UFO-t, hiszen fényképen megvan.

FELVEZETÉS : Tekintsünk egy hangyabojt. A hangyák élik dolgozó minennapjaikat, azt hiszik csak ők vannak hangyák és más ragadozó fajok, mert nem ismernek mást. Nagy távolságok vannak az erdőben, már a szomszédos fa ia igen távól van. Valami feldeírtő bejárta egyszer a tisztást és nem talált mást csak hangyákat, miért jönne ide más hangya ? Miért tenne meg egy értelmes bogárlény ilyen hatalmas távolságokat azért hogy velük találkozzon és pl a szomszédos fán élő méhrajtól ellopja a gyomornedveikkel kevert virágnektárt ? Bár pár elmebeteg hangya látta, hogy gumos oszlopok, amik életszerűek voltak loptak ilyent és megvizsgáltak néhány ilyen hangyát, de ezek beteg hangyák voltak. Miért tenne ilyent egy intelligens lény ? Virág van a mezőn kívülis nemigaz ? A méh gyomorváladékos virágnektárja minek nekik ? Marhaság ! Áltudomány !

PÁRHUZAM : A gumos oszlopok, nem mások mint az emberek. Azért oszlopok, mert a lábunk nekik csak oszlopoknak tűnnek hiszen olyan nagyok és azért gumósak, mert a testünk egy darabnak látszik lentről. Míg nekik pici tagolt testrészeik láthatóak kívűlről, addig mi kabátban járunk köztük.

Ha rájöttél, akkor az UFO-kkal való összefüggés is ilyen. gyakorlatilag ugyanaz. Az idegenek, lehet évmilliókkal fejlettebbek mint mi ! Sokkal több tudományos & spirituális ismeretük van ! HOnnan tudod, hogy minek jönnek ide? Lehet csak génmintát vesznek tőled. Lehet hogy a biofolyamataid energiáját szűrik, csapolják le !! Haldokló fajok és felfrissítik velünk magukat.

Az idegenek minek állnának szóba velünk ? Elveszik amit akarnak. Valszeg az sem érdekli őket ha vizuálisan látod őket néha, mivel tudják hogy olyan korlátoltak vagyunk, hogy ez nekünk a realitás helyett összeeskövéselméletnek hangzik.

Lehet oly fejlettek, hogy nekik csak egy gombnyomás átszelni univerzumokat, dimenziókat. Pl lehet téridőgörbítéssel jönnek ide, amit már mi is ismerünk, pedig még fejletlenek vagyunk -.-

Így már átlátod a helyzetet ?

2013. ápr. 7. 17:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
UFO-k nincsenek, gyilkos Tengerimalacok fogják leigázni az emberiséget.
2013. ápr. 8. 06:55
 12/27 anonim ***** válasza:
44%

UFO = azonosítatlan repülő tárgy

És semmi más, nem idegen lény, csak is azonosítatlan repülő tárgy

2013. ápr. 8. 07:30
 13/27 anonim ***** válasza:
80%

Tényleg piszkosul unalmas már hogy értelmes ész érvekkel válaszolna valaki a kérdésre, ahelyett hogy benyögi mindenhová az UFO rövidítését és kioktatja a kérdezőt holott egy analfabéta is rájön hogy az idegen lényekre gondolt. Persze az ilyen okoskodó emberek a kérdésre nem válaszolnak, csak ezt írják le, mert addig már nem terjed ki az IQ-juk.

Eredetileg tényleg az ismeretlen repülő szerkezetekre értették, sőt először a flying saucer volt a nevük, de Magyarországon egybeforrt az idegen lények jelentésével is. Úgyhogy az utasokat is szokták ufónak és ufonautának is hívni. M.o.-on így terjedt el a 90-es években, tehát a földönkívüli lényeket is.

Amúgy simán létezhetnek, hasonlat: éldegélnek a fehér egerek, mígnem az egyiket elfogják az eberek és elviszik. 1 hónap múlva visszatér és elmondja a társainak, hogy "Képzeljétek, elraboltak az emberek és betettek valamilyen átlátszó tartályba és egy csomót kísérleteztek rajtam majd pedig elengedtek"

Szerinted elfogják hinni a társai? Nem! Kb. ezt mondják majd "de nem értem miért, hisz ők sokkal okosabbak nálunk és már a Holdra is eljutottak, ugyan mit kezdenének veled?"

Ennyi, attól hogy valaki fejlettebb nálunk igenis érdekelhetjük mindenféle szempontból vagy a bolygónk is érdekes lehet számukra.

2013. ápr. 8. 10:04
 14/27 anonim ***** válasza:
45%
Attól, hogy valami logikusan bekövetkezhet, még nem jelenti azt, hogy be is következik, pláne nem azt, hogy már bekövetkezett.
2013. ápr. 8. 11:24
 15/27 anonim ***** válasza:
42%
2013. ápr. 8. 13:23
 16/27 anonim ***** válasza:

Itt egy másik. Linkkel és kimásolt idézettel.

Az észlelő elég keményen benézett valamit, később rá is jött, de a cikket az "átverhetetlen" ufo-szakértők akkor már leközölték. Szerintem azt is tudták, hogy melyik fajról van szó. :))))

Ennyire megbízható infókon alapul az ezotéria ufo-kutatása:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__4195..

"A kérdező kommentje:

Ő sem egyedüli, csak most a kérdés róla szólt, hogyan örzöd meg az emlékét akik ismerték pl Én is.

Egyszer láttam éjjel egy világító gömböt, amikor balcsin nyaraltam és lefényképeztem. Elküdtem az ufómagazinba. Hogy hitelt adjak észlelésemnek megírtam eddigi iskolai eredményeimet és hozzáfűztem, hogy narancssárgán villogott meg piros színárnyalatból változott kékeslilába, amikor pörgött (persze ez nem volt teljesen így, de kellett nyomaték, hogy felhívjam az ufójelenségre a figyelmet). Meg írtam a Pusztai Sanyi főszerkeztőnek, akit ismerek konkresszusról, hogy amikor a fényképezőgépet előszedtem, mer ugye az nem mindíg van kéznél, akkorra már nem pompázott külömböző színekben csak egy monoton fehér pont volt és villogott !

Mondanom sem kell, hogy leközőlték a következő számban és volt hozzá egy cikk. A beszámolómmal támasztották alá a kisz szűrkék génrablásos sztorijait (amit mások írtak meg nekik).

Elmontam a szomszéd idős néninek, aki mint később kiderült nagy ufós volt, pont mint Én !! Jól elvoltunk, mesélgettünk ufós eseteket. Ő a saját és családja ufós rablásiról én meg kozmeikai tanácsokat attam neki.

Aszt monta, hogy amit az nap éjjel láttam, csak a szokásos esti repülőjárat volt. Ugye eszt nem tuthatom, mer nem ott lakok. Másnap tényleg ugyanakkor járt arra egy fénylő pont és már láttam hogy repcsi. Jó, mongyjuk már hallottam is. Persze eszt nem írtam meg, a levelet már felattam aznap, nagy örömömbe hogy ufót láttam. Aszt monta az idős néni, hogy nem baj, mer lehetett volna ufó is. Végülis repülő gép volt, asztán mindegy hogy egy szíriuszi vezeti vagy egy magyar, meg jó felhívni a figyelmet az ufós esetekre,a mi neki valóba megvolt !! Bizonygatta.

Végülis jól sűlt ez. Az ufómagazinba máig aszt hiszik a szűrkék voltak :S"

2013. ápr. 8. 15:33
 17/27 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az egyik legjobb film, ami bizonyitja, hogy nem vagyunk egyedul :) Pedig nem a foldonkivuliekrol szol.

http://www.youtube.com/watch?v=4k0UlaRZC8k

Az meg, hogy letezik e foldonkivuli elet? A valasz: 100%, hogy igen. Mar azt is tudja az emberiseg, hogy csak a mi galaxisunkban tobb milliardnyi olyan bolygo lehet, ahol letezhet elet. Egy teljesen friss cikk errol:

[link]

Hoppa! De ez csak a mi galaxisunk, amiben sok milliard csillag van es megtobb bolygo. De ez a galaxis csak egy abbol a szambol, amit nem is ismerunk olyan vegtelen. Minden galaxisnak van megannyi csillaga, emberi aggyal felfoghatatlan szamu bolygoval. Tehat Bill Gates-nek atszamolva forintra nincs annyi vagyona, mint ahany bolygon letezhet elet a vilagegyetemben, de meg lehet annyi sincs neki, amennyin ertelmes elet lehet.

Tehat aki ketelkedik, az magyaran abban ketelkedik, amit mar valojaban tud az emberiseg :)

2013. ápr. 8. 18:57
 18/27 anonim ***** válasza:
45%
Nem is beszélve arról, hogy a "világegyetem" koránt sem ér véget ebben az ősrobbanásos-tágulós, egyesek által végesnek képzelt valamiben. Ideje lenne megbarátkozni a végtelen fogalmával, bármilyen nehéz is azt elképzelni, kedves Földlakók.
2013. ápr. 9. 00:35
 19/27 anonim ***** válasza:

"Nem is beszélve arról, hogy a "világegyetem" koránt sem ér véget ebben az ősrobbanásos-tágulós, egyesek által végesnek képzelt valamiben. Ideje lenne megbarátkozni a végtelen fogalmával, bármilyen nehéz is azt elképzelni, kedves Földlakók."

Végre egy pallérozott elme! kifejtenéd, hogy mi az elméleted?

2013. ápr. 9. 14:43
 20/27 anonim ***** válasza:
Bocs, de ezt a "pallérozott elme" kifejezést nem ismerem, csak nem rég jöttem át ebbe a dimenzióba.
2013. ápr. 9. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!