Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Milyen egy UFÓ fesztivál?

Milyen egy UFÓ fesztivál?

Figyelt kérdés

Olvastam, hogy békés megyébe már 3 UFO fesztivál is volt. Én még egyen se voltam, sőt nem is hallottam eddig erről. Kongresszuson többszöris jelen vagyok és tudom, hogy mik vannak ott. előadások és könyvárusítás folyik egy kongresszuson, de egy ilyen fesztivál mit foglal magába ?

Azon kívűl, hogy sok vendég van jelen, a képek szerint mást nem látni. A fesztivál arra utal, hogy valamilyen mulatcság is lehetett ott és talán egybekötve az ufós dolgokkal, pl marhacsonkítás kapcsán bogrács marhapörkőlt készítése ? Nem tudom, csak találgatok.

Te voltál már ilyenen ? Mit tudsz mi volt ott? Mikor lesz legközelebb ? Milyen részvételi díj ? Hány napos ? Mindent meséljetek el?

Te hogyan szerveznél ufó fesztivált?

[link]

2013. márc. 31. 10:33
 1/2 Shai-Hulud ***** válasza:

Először is meghívnék rá néhány földönkívülit. Tulajdonképpen ezzel nincs is semmi baj, csak a posta kicsit lassan érne oda.

Ha pedig nem jönnek el, akkor minek a fesztivál? :-(

2013. márc. 31. 10:46
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Jönnek a reptoidok kolbászt tölteni és mind együtt ünnepelünk. De az is lehet, hogy a reptoidokat töltjük kolbászba.

Na a viccet félre téve, szerintem nem áll izgalmas programokból. Egy csomó unalmas ember összejön, hogy megvitassa a szűk látókörű világszemléletét...

2013. márc. 31. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!