Miből állhat ez az ionizációs mező, amit az UFÓ kienged magából és a repülő a pilótával elpusztúl?
Olvasgattam Knoll Gyula, repülőezredes hiteles beszámolóit ufókkal való találkozásáról és találtam egy bizarr jelenséget, amiről már az Ufómagazinba és a paranormal.hu-n is olvastam más eseteknél.
Katonai repülők megtámadtak UFÓ-kat és azok úgy semmisítették meg őket, hogy egy ilyen felhőt bocsájtottak ki, pont ahogyan az ezredes a következő sorokba írja.
"A következő években bizakodva kerestem az UFO-kkal való találkozást. Állandóan figyeltem a légteret, szerettem volna ismét találkozni velük, azonban ez a jelenség többé nem ismétlődött meg velem. De talán ez volt a szerencsém, mert azóta tudom, hogy az UFO meg tudja bosszulni a támadóját, ki tud engedni magából egyionizációs mezőt, amelybe ha a repülőgép belerepül, a pilótával együtt elpusztul. Persze az én találkozásomat ők hozták létre, ez nem véletlenszerű volt. Ez az ő akaratuk nélkül elképzelhetetlen, mert először kiválasztanak, majd kivetítik rád az akaratukat, és az történik veled, amit ők akarnak."
Azt viszont nem értem, hogy egy amerikai esetben leírták a katonák, hogy maga az UFÓ is így tűnt el az üldözői elől, hogy kirobbantott magából egy füstfelhőt és belerepült. Szerintem, ez a füstfelhű amit kibocsájt egy dimenziókapu és nem meghal aki belerepül, hanem másik téridőkontínumba távozik. Szerinted nekem van igazam vagy az ezredesnek lehet ?
"Azt viszont nem értem, hogy egy amerikai esetben leírták a katonák, hogy maga az UFÓ is így tűnt el az üldözői elől, hogy kirobbantott magából egy füstfelhőt és belerepült."
Ezt kifejtenéd bővebben?
"Katonai repülők megtámadtak UFÓ-kat és azok úgy semmisítették meg őket, hogy egy ilyen felhőt bocsájtottak ki, pont ahogyan az ezredes a következő sorokba írja."
Ez baromság. Én is láttam a videót, amin vadászgépek UFO-kat üldöznek, de nagyon gyenge manipuláció volt.
Kérdező! Az általad említett Knoll Gyulára ez az első Google találat:
Hát nem is tudom... szerintem nem hiteles az ürge. A második könyvét pedig még láttam is valahol.
"Állandóan figyeltem a légteret, szerettem volna ismét találkozni velük, azonban ez a jelenség többé nem ismétlődött meg velem."
Jajj, de naiv vagy!
Ha UFO-kat akarsz lencsevégre kapni, akkor hosszú ideig kell kémlelned az eget, nagy mennyiségű mozgóképet rögzítened, és a felvételekről kiszűrni minden zavaró körülményt (pl. meteorológiai léggömbök, időjárás, járművek, műholdak, stb).
Ionizált gáz=plazma
A plazma meg általában jó forró
de szerintem a felhő egy féreglyuk bejárata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!