Lefilmeztek egy Ufót!? Rejtélyes videó! Melyik faj jött ide?
2013. márc. 26. 20:35
1/16 anonim válasza:
kiskegyeeeeeeeeeeeeeeeeeeed :D:D:D
2/16 anonim válasza:
Így kapásból öt hibát találtam a cikkben ahogy végigfutott a szemem rajta...
3/16 anonim válasza:
Ez aztán bő leírás... :o
Egyébként ilyen fénylő pontokat szerintem nap mint nap lehet látni különböző helyekről.
4/16 A kérdező kommentje:
[link] hát hogyha a BBC tíltja a közlését, akkor nem tud máshol megjelenni csak itt
2013. márc. 26. 21:49
5/16 anonim válasza:
Ez ilyen mainstream UFO... Ilyen észlelés kb minden nap kerül fel youtubera, nem értem mit vagy úgy kiakadva. Személy szerint én is láttam ugyan ilyet, csak az narancssárgás volt
6/16 anonim válasza:
Újabb megdönthetetlen bizonyíték a Kiskegyedben. Ez már szakirodalomnak számít ebben a témában?
Van olyan ember, aki már abban a stádiumában van a betegségnek, hogy azon gondolkozik, hogy melyik faj?
7/16 anonim válasza:
Lefilmezték - remek. Egészen véletlenül pedig mászkálnak az égen: meteorológiai léggömbök, műholdak, űrszemét, meteorok. Bármelyik lehetett.
8/16 anonim válasza:
Ezt te nem értheted!
A Kiskegyedben bemutatták! És egyébként is a pontok nem tudnak repülni, mert nincs szárnyuk. Tuti, hogy a kopasz reptoid őr fejéről verődik vissza a fény.
9/16 anonim válasza:
Inkább azon kéne gondolkozni, hogy a Kiskegyed melyik faj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!