Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ez a néni mit látott? Ez a...

Ez a néni mit látott? Ez a hegyes állú lény melyik fajba tartozik?

Figyelt kérdés

A magyar ufószövetség (ICUFON) közzétett egy videot, melyen egy érdekes kinézetű szélles vállú és hegyes állú lény látható egy földönkívüli személygépjármű mellett, melyben nem voltak háttámlák. Vajon miért ? Az ufóknak a széles vállát nem kell megtámasztani. Érdekes. Melyik faj lehett ez ?

forrás : [link]

http://www.youtube.com/watch?v=3SaT2IkOfmc&feature=player_em..

2013. márc. 22. 17:46
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

"Nagyon sok modern futurisztikus kvantumfizikai, téridőfizikai, dimenziófizikai ismeret szükséges és azok pontos tartalmával is tisztában kell lennie az embernek. "

Rögtön gondoltam, hogy nem lehet bárkiből ufóvadász. Az óvóbácsi biztos csak véletlenül került a csapatba. :)

"Az ufó járművek meghajtásának elméleteit, azok eredetét, hátterét. Fajok listáját, előfordulását a galaxisban és azt hogy kik hol rögzítették őket. Nem csak az ufókutatás, de a régészet és geológiai vonatkozásokat éppúgy mint a fizikait. "

Most ne is firtassuk, hogyan juthat valaki pl. ufómeghajtás leírás birtokába, mert szerintem úgysem érteném meg. De ha a kvantumfizikus barátaid ennyi mindent tudnak az űrlényekről és a technológiáikról, akkor nem akar valamelyik űberzseni kvantumfizikus ismerősöd véletlenül bejelentkezni a Nobel díjért?

Azt elhiszem, hogy többet képezted magad ufókutatásból, mint fizikából.

De félre a tréfát. Nincs olyan tudomány, hogy ufológia. És te nem vagy tudós, mert akkor az ideje szót nem ly-nal írtad volna. Elég szánalmas, hogy emberek megvezetéséből éltek. Szimpatikusabb lenne, ha az oldalra kiírnátok, hogy csak fikció és nem tudományos köntösben tetszelegnétek.

2013. márc. 22. 20:48
 12/31 A kérdező kommentje:

"Rögtön gondoltam, hogy nem lehet bárkiből ufóvadász. Az óvóbácsi biztos csak véletlenül került a csapatba. :)"

Valóban nemlehet. Akiket felsoroltam nem akárkik ! Az ovóbácsiról leírtam, hogy nem profi ufológus. Nem ártott volna elolvasni amit írtam korábban, vagy csak megérteni nehéz !?

Nem tudunk bejelentkezni Nóbel díjért, nem. Nincsen ufóhajtómű a bírtokunkban és nem ismerjük a földönkívüli szabadalom működési paramétereit. A földi fizika pedig nem rendelkezik annyi információval, hogy az alapelveket elfogadja. Az emberiség még nem tart itt sajnos. Ufológia létezik, bár nem természettudomány, de létező pszeudotudományként ismert.

Ha nem értesz ehhez, minek űzől viccet belőle ? Az ősi kínai akupunktúrát is kinevették az európaiak, hogy mit akarnak ezek tűszúrással gyógyítani marhaság, közben sok idő elteltével már ők is ezt használják ! A jövő igazol minket. Te még nem tartasz ott érettségben és képzettségben sem.

Visszakanyaroda a kérdéshez. Mit szoltok az esethez?

2013. márc. 22. 21:04
 13/31 anonim ***** válasza:

Megint ellentmondást vélek felfedezni a szavaidban, ugyanis a ufohírek.hu Viszkok András a következőt állítja magáról. (kimásoltam)

"1986. óta foglalkozom UFO-esetek kivizsgálásával és archíválásával.

Nemzetközi szakvizsgával rendelkező kutató vagyok.

Az elmúlt 24 évben több száz UFO-esetet vizsgáltam ki és publikáltam könyveimben, valamint különböző szaklapokban.

Hét évig voltam a Színes UFO Képeslap külföldi UFO-Hírek rovatának szerkesztője.

Jelenleg a Hihetetlen Magazinban találkozhatnak rovataimmal a Kedves Olvasók.

Büszke vagyok rá, hogy egyike lehettem azoknak a szakembereknek, akik a rendszerváltás első éveiben letették a magyar UFO-kutatás alapjait.

A Magyar UFO-Kutató Szövetség egyik alapító tagja vagyok (egy ideig elnökségi tagja is voltam),

ezen kívül nevemhez fűződik a Magyar UFO-Díj megalapítása is.

Jó kutatói kapcsolatot ápoltam Colman von Keviczky ezredessel, a világ legismertebb UFO-szakértőjével,

és büszke vagyok arra, hogy haláláig tagja lehettem (staff-members) az általa vezetett ICUFON (New York) szervezetnek.

2013-ban a nemzetközi és hazai intergalaktikus űrkutatásban, az UFO és parajelenségek feltárásában, és azok objektív megismertetésében, valamint Colman von Keviczky emlékének ápolásában kifejtett kiemelkedő tevékenységemért PAX GALACTICANA díjban részesültem."

Akkor ez smafu? Ettől még nem lesz valaki igazi vérbeli profi? A kvantumfizika és téridőelméletek fekete öves mágusa?

Egyébként atomfizikuskán olyan nincs, hogy Nóbel díj. Csak simán Nobel díj.

2013. márc. 22. 21:41
 14/31 anonim ***** válasza:

Ennyit a pszeudotudományról:

[link]

2013. márc. 22. 21:44
 15/31 A kérdező kommentje:

Csak a te felfogásodban van ellentmondás :-D

Andris nagyon sok mindent ért el ! Ez tény és semmivel sem akarom kissebbíteni azt a rengeteg dolgot, amit elmondtál, de Ő nem profi. A profikról volt szó és Ő ennek ellenére sem az. Nem ebből él és nem kapcsolódik a szakmájához sem a fizikika, génbiológia sem más természettudomány.

Szemezgess az általam profiként felsoróltakból. Szeretném, ha a kérdés lényegi részére koncentrálnánk a kifogáskeresés helyett.

A pszeudotudomány attól, az, hogy nem érte el a tudományos mércéhez szükséges fokot. Még, ha túlugortta azt a szintet (fizika), másban pedig nem (észlelések relevanciája), ettől függetlenül, azért nem nevezhető tudománynak mert még a tudomány nem ért oda.

2013. márc. 22. 23:14
 16/31 anonim ***** válasza:
64%

A kérdés lényegi része szerintem az, hogy amit csináltok, az az egyszerű emberek becsapása.

Egyre több zagyvaságot írsz le...már kritizálni is nehéz, mert alig van érdemi része a leírtaknak.

"A pszeudotudomány attól, az, hogy nem érte el a tudományos mércéhez szükséges fokot."

Nyelvtanilag és logikailag is elég zavaros, amit leírtál de azt hámoztam ki belőle, hogy a pszeudotudomány nem üti meg a tudomány mércéjét. Ez egyébként valószínűleg így van, mivel nem is tudomány

"Még, ha túlugortta azt a szintet (fizika), másban pedig nem (észlelések relevanciája), ettől függetlenül, azért nem nevezhető tudománynak mert még a tudomány nem ért oda."

Ne haragudj, de ez már teljesen értelmetlen! Ezt valami fordítóprogrammal sikerült összehozni?

Egyébként a tudomány pont úgy működik, hogy egy jelenség, vagy elmélet kapcsán sejtünk valamit (vagyis megelőzzük a tudományt), majd azt megpróbáljuk bizonyítani, illetve cáfolni. Ha sikerül bizonyítanunk, akkor az elmélet beépül a tudományos világképünkbe. Egészen addig, még valaki meg nem cáfolja. :)

Hagyok időt, hogy ülepedjen! :D

A legkézenfekvőbb példák erre pont a fizika területén adódtak. Mivel számomra nyilvánvaló, hogy nemhogy nem vagy fizikus, de az iskolával is hadilábon álltál, ezért feltételezem, hogy sosem hallottál a Higgs-elméletről, mely a 60-as években keletkezett és megjósolta a Higgs bozon létezését. És 2012-ben kísérletekkel igazolták is.

Na ez a tudomány és a szemfényvesztés között a különbség!

2013. márc. 22. 23:51
 17/31 A kérdező kommentje:

Előző, már megint folytatod a zagyvaságáradatot. Úgysem tudod felfogni felesleges magyaráznom neked ! Tudomány más paradigma felől is felépűlhet, mint az a kísérleti rész amit felhoztál. Én ezt jól ismerem fizikusként, ellentétben veled 4 elemissel.

Inkább menj aludni, hogy rendesen fejlődj gyermekem és ne szólj bele a felnőttek dolgába.

2013. márc. 23. 00:05
 18/31 anonim ***** válasza:
78%

Tudod mit? Maradok! :)

Érdekelne még ez a rész!

"Tudomány más paradigma felől is felépűlhet"

Megvilágítanád ennek a kijelentésnek az értelmét, mondjuk egy példán keresztül? No nem mint ufószakértő, hanem mint fizikus.

Annyira jól szórakozom, hogy nem hiszem, hogy most el tudnék menni aludni! :D

2013. márc. 23. 00:14
 19/31 A kérdező kommentje:
Még mindíg aktuális a kérdés.
2013. ápr. 7. 15:25
 20/31 Shai-Hulud ***** válasza:
És még mindig hülyeség. :-)
2013. ápr. 7. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!