Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Földönkívüli lény Obama...

Földönkívüli lény Obama testőrségében? (magyar videóval)

Figyelt kérdés

Több, vezető amerikai blog is felkapta az elmúlt napokban a sztorit, miszerint egy tavaly márciusi washingtoni eseményen, ahol Obama elnök mellett több izraeli állami vezető is jelen volt, egy földönkívüli lény is szolgálatot teljesített a biztonsági személyzet tagjaként.

Egy hete került fel az AIPAC 2012-es konferenciáján készült televíziós felvétel az internetre, amelyen egy különös fej- és arcformájú személy látszik, aki valamelyik nagyhatalom titkosszolgálatának munkatársaként volt jelen a kiemelt biztonsági kockázatúként értékelt rendezvényen.

A News One televíziós csatorna idén februárban vetítette le a teljes beszédet és ekkor szúrta ki valaki a valóban picit furcsa fejformájú személyt és töltötte fel a felvételt több videomegosztóra.

Ahogy az várható volt, a videó azonnal megosztotta a nézőket. Természetesen vannak, akik minden kétséget kizáró bizonyítékát látják annak, hogy a nagyhatalmak kapcsolatban állnak idegen civilizációkkal, míg mások szerint csak egy kopaszra borotvált fejű férfit látni a képeken.

Az alábbi magyar feliratos videót megnézve mindenki eldöntheti, hogy melyik elképzelésnek ad hitelt:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f5YkI..

2013. márc. 22. 16:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
montihun neked a válaszaidra sürün nyomok zöld kezet :)
2013. ápr. 15. 16:29
 72/81 anonim ***** válasza:
80%
Már csak egy kérdésem van. Miért nem a szemközti HD kamera mutatja az állítólagos alakváltás? Miért a szar tescos gagyi kamera szintű gép vette fel? Idióta. Csinálj magadról messziről ugyan így egy videót egy szar kamerával, garantálom az alakváltást, de te még magadról is elhinnéd, hogy reptoid vagy.
2013. ápr. 15. 17:16
 73/81 anonim ***** válasza:
#71 egyem a szívedet:D
2013. ápr. 15. 17:27
 74/81 A kérdező kommentje:

"montihun neked a válaszaidra sürün nyomok zöld kezet :)"

Én meg pirosat, de hasztalan :S Szűntelenűl dől belőle a hüjeség !

szal téma újralőve.

2013. ápr. 20. 22:55
 75/81 anonim válasza:
Öntsünk tiszta vizet a pohárba. Nem dolgozik földönkívüli semelyik kormánynak sem ezen a videón sem a valóságban. Hiába volt azon bejelentés hogy űrlények látogatnak ide jó ideje és az amcsi kormánynak dolgoznak. Látogatnak figyelnek, jelen vannak de nem a minden napi életben és a mi szféránkban. Láthatod őket kamera és youtube nélkül este ha kitartó vagy. De csak a hajójukat ahogy suhan az égen. Számos eredeti nem hamisítvány videó van youtubeon. Azokat nézd ne az ilyen ál filmeket. Dr Stephen Greer Disclosure Project. Csak ennyit mondok.
2013. júl. 6. 02:01
 76/81 Villácska ***** válasza:
Értem szóval itt repkednek fölöttünk, kezdem a fejemre csavarni az alufóliát :D
2013. júl. 7. 12:17
 77/81 RMReaper válasza:

Sziasztok

végig olvastam az egészet meg megnéztem a videókat illetve minden képet amit a kommenteknél adtatok nem vitának írom nem is kérek rá választ én csak a megfigyelésemet, logikus gondolkodásomat és minden véleményemet írom le egyben.

1. Sokan írtátok hogy nem normális a csávó gyors mozgása hogy nem lehet úgy érzékelni a dolgokat akkor engem is lelehet földönkívülizni mert az én agyam is fog olyan gyorsan hogy így lássak konkrét dolgokat egy testőrnek meg gyorsan kell figyelni nem egy adott részre bambulni

2. rossz a kamera minősége és ugyan két videó rögzítette a furcsa alakváltót nekem egy kicsit furcsa hogy mind a 2 kamera ugyan ahhoz a vállalathoz tartozik és senki másnak nem tűnt fel.

3. ha ez egy zárt gyűlés volt akkor nyilván a kamerákat megnézték utána hogy mi megy ki akkor feltűnt volna az ügynököknek hogy hoppá az ufó ügynökük lebukott ebből az következik hogy nincs ilyen gond

4. nyilván nem kockáztatná Obama az esetleges titkos szövetségesének (ufok) lebukását ezzel egy jó lapot felfedve az ellenséges országok előtt

5. még ha földönkívüli testőre is volt Obamának a tárgyaláson annyira hülye senki nem lehet hogy pont a tömeg közepébe rakta volna be akkor inkább egy szélső helyre ahol mindent jól belát

6. rossz minőségű kamerával egy bizonyos távolságból ugyan ilyen alakváltó vagyok én is nagyon rossz a kép ezt még teszteltem is!

7. miért pont gyík? szerintem is léteznek földönkívüliek a galaxisok száma alapján hogy legalább 1 másik faj létezik nagyon nagy az esély de akkor miért pont egy hozzánk hasonló lény lenne? ha léteznek lehet 8 feje van 173535 lába mellé de ahhoz képest itt is és máshol is mindig ugyan úgy legalábbis nagyon hasonlóan ábrázolják őket.

8. Mi lenne a hasznuk az idegeneknek ha segítenék amerikát? nézzük át mi kellhet nekik: erőforrások, lakhely, technológia, védelem, és ebből mi mit adhatunk: erőforrásokat többet szerezhetnek ha leigáznak tehát a szövetségnek értelme nincs lakhely ismét csak a leigázásból szerezhetnek technológia ha ide eljöttek akkor sokkal fejlettebbek védelem akkor ismét a fejlettségük nyilván jobb nem mi védenénk meg őket nekik ebből hasznuk nincs

9. a génmanipulációt még eltudom képzelni amerika bőven rendelkezik a technológiával hozzá és Obamának a védelmét kell is garantálni ez a "gyors érzékelését" is magyarázza bár az szerintem lehetséges normál embernél is.

10. a furcsa fejforma hát istenem nem lehet mindenki szép és az utolsó feltöltött képnél határozottan látszik az a fej tényleg elég érdekes az arca és a szeme is valahogy nekem furcsa de ez nem jelent semmit se a feje nyilván a sok kiképzésnél elszenvedett sérülésektől furcsa kicsit a szeme meg az idegességtől az én szemem is elég durva mikor valamit keresek és közben ideges vagyok ő ráadásul még védi amerika egyik legfontosabb személyét.

összességében szerintem vannak idegenek de ő nem az max egy génmanipulációban kiegyezek. és szerintem a földön idegenek egyik államot se segíti ennek oka 8-as pont lenne az hogy esetleg megfigyelnek minket az űrből még azt is mondom hogy oké elvégre minekünk is vannak műholdjaink de akkor ott a következő kérdés mi miért nem láttuk eddig őket határozottan a csillagvizsgálók távcsövéből mert volt aki írta hogy lehet éjjelente látni őket az égen akkor ha szabad szemmel látjátok őket de eddig csillagvizsgálóval nem sikerült konkrét képet rögzíteni róluk egy kicsit érdekes

2013. júl. 9. 15:46
 78/81 anonim ***** válasza:
#74 érvelj
2013. júl. 9. 20:04
 79/81 tomidarts válasza:
Arra, hogy kiderüljön ennyire gyenge képminőségből, hogy ki is ez a manus esélyünk csak annyi, mint a rokkant bagolynak az erdőtűzben...
2013. aug. 31. 10:12
 80/81 tomidarts válasza:
Őt is UFO-nak hittem sokáig, de amikor megláttam, hogy baltával borotválkozik, minden kétségem eloszlott efelől :) [link]
2013. aug. 31. 10:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!