Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért UFO-k tartják terror...

Miért UFO-k tartják terror alatt a vidéket? Mindenki retteg!

Figyelt kérdés
[link]
2013. márc. 20. 18:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én nem rettegek,enegem sosem terrorizáltak még meg,pedig de szeretném! Előlem bújkálnak biztos,mert még csak nem is láttam őket soha.
2013. márc. 20. 20:22
 12/17 anonim ***** válasza:

évmillió fényév?

Lehet, hogy rosszul olvastam, de ezt elég rég hallottam. Először és útoljára 6.-ban

2013. márc. 20. 21:31
 13/17 x) ***** válasza:

Ezt kicsit Ferike esetéhez tudnám hasonlítani. Nézzétek meg a videót és megértitek. http://www.youtube.com/watch?v=GdUWpexdF6s

Néha az emberek azért találnak ki dolgokat mert egy kis figyelemre vágynak. És ezt a kevésbé intelligens emberektől meg is kapják. (Lásd a Való Világ "valóság"show, a hülyék minden nap nézték és rajongtak a lakókért meg szavaztak, a 160 feletti IQ-val rendelkezők pedig megnéztek belőle 1-2 részletet, kiröhögték őket és örültek hogy intelligensebbek mint a lakók 80%-a)

Na de nem ez a lényeg, hanem hogy csak azzal, hogy belinkelted ezt, már egy csomó pénzzel támogattad volna a terület lakóit is, meg a weboldalt is (nyilván ha ez ilyen egyszerűen menne). És pont ez az, amit szeretnének. Hogy valaki végre figyeljen már föl erre az isten háta mögötti vidékre. Ők megkapják a hírnevet a pénzt meg zsebre tehetik a bulvárlapok/oldalak. A másik pedig az, hogy egy ilyen kis eldugott városba senki nem fog elmenni végigkérdezni a lakókat, hogy ez valóban igaz-e, így akárki írhat akármit róla.

Jah, és itt egy másik videó ami szintén hasonló kategória. http://www.youtube.com/watch?v=ZgKdkr_Z4po

2013. márc. 20. 21:42
 14/17 x) ***** válasza:

xDDDDDDDDDDDDDDDD

You made my night, bro.

2013. márc. 20. 22:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Komolyan várom már a pillanatot, amikor valaki fertőzött weboldalt linkel a kérdésébe...
2013. márc. 20. 23:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Bár csak ők tartanák! Sajnos akik valóban terrorban tartják,azok nagyon is földi eredetűek,és nem szürkék,hanem barnák-feketék.
2013. márc. 21. 21:50
 17/17 anonim válasza:

"Földönkívüliek terrorizálják Románia egy távoli szegeltét"

Távoli szeglet... Kolozsvár mellett van. :)

2014. aug. 28. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!