Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mikor jönnek már a Plejádok...

Mikor jönnek már a Plejádok és emelik fel az emberiséget az 5. dimenzióba?

Figyelt kérdés
2013. febr. 25. 23:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Bakker, nem is tudtam, hogy újabban CSILLAGKÉPEK is képesek ide-oda jönni... ez elég szép teljesítmény tőlük, különösen hogy a fő alkotóelemük a trícium és a deutérium...
2013. nov. 2. 21:08
 22/25 anonim ***** válasza:

Utolsó minden csillag csillagkép galaxis folytonos mozgásba van csak éppen nem élünk annyi ideig hogy a mostani képeinket az égboltról össze vessük az 500 millió évvel későbbi képeinkkel!

És hogy trolkodjak egy kicsit a pejledánok vagy miket nem egy szupernova pusztította el hanem ők robbantották fel a saját bolygójukat ugyanis a klónozásuk miatt a dns-ük eltorzult haldokoltak és még egy jó kis vírus is megtámadta őket.Pont ugyan ez történik mikor egy CD lemásolnak egymás után 30X a másolat másolatának a másolatából már sok adat hiányzik ez van!:D

Ez a felemelkedés :D

[link]

[link]

És ez már egészen a 10-dik dimenzióig

[link]

Csak egy a baj a felemelkedéshez kel egy csillagkapu amit a valóságban még nem találtak meg XD

Remélem az ilyen idióta logikátlan válasz már megfelel nektek.Mert amint látom a térdimenziós elmélet ami valódi az nem felel meg mert akár még meg valósítható is lehet a jövőben.Akkor csak álmodozzatok tovább az örök életről mert úgy látom jobb amesék világában élni egyeseknek!

2013. nov. 2. 21:45
 23/25 anonim ***** válasza:

Az embernek saját maga által kell felemelkednie,

senki és semmi más nem emeli fel.

Ideje lenne lemászni a biliről és felnőni végre. (Tisztelt Emberiség)

2013. nov. 4. 22:38
 24/25 Igazi Infó ***** válasza:
Már itt vannak sokan és segítenek, de csak mi magunk emelhetjük fel magunk, lehetetlent kérsz ha mástól várod a megváltást, magadba kezdd, old fel a csakráid blokkjait és onnantól már féllábbal az ötödik dimenzióban is vagy!
2014. aug. 17. 19:33
 25/25 anonim válasza:
A "Plejádiak" videóiban 90 % ban a jelenlegi agressziv dolgokról beszélnek, úgy is mondhatnám, hogy minden egyes videóban elmondják hogy milyen szar világban élünk.Ismétlik és ismétlik rágják a szart, a végén pedig egy csodálatos lehetséges felemelkedésről számolnak be, amely mindig valahogy késik. Elmondásuk szerint vannak médiumok, akik csatornákon keresztül kapják ezeket az információkat, ezektől kapjuk ezen információkat.. Vajon miért nincs sehol egy elérhetőség, egyik weboldalon sem?Tehát semmilyen bizonyíték nincs semmire, melyet igazságként kezelnek a "Fényküldöttek".Istenemre mondom én éveken keresztül vizsgáltam a témát, spirituális és tudományos emberekkel beszélgetve, de semmilyen konkrét dolog nem létezik, csak az, amit az elménk hinni szeretne. A Plejádi videókhoz nem szólhatsz hozzá, gondolom ezt ők azzal magyaráznák, hogy ne támadják őket, ne zavarja ez meg a "felemelkedést". Szerintem pedig a következő lehet: sokszor ismételgetve be akarják tenni az olvasó elméjébe a gondolatot, hogy elhiggye, majd valóságnak érezze, így sok hívőt lehet beszedni, nomeg üzlet...ugyebár?Tanítók, mesterek, médiumok hemzsegnek, némi pénzecskét ugyan kérnek a szolgáltatásukért.Könyvek, lemezek, tárgyak találnak gazdára a spirituális hívők között, tanfolyamok, csoportok...de mindig ott a pénz.Szép lenne, ha igaz lenne a mese, bár minden általuk meghatározott dátum már régen lejárt. Majd adnak rá valami magyarázatot, aztán mehet tovább az üzlet.Mindenesetre sajnos én még nem láttam fénylényt, nem kaptam csatornázott üzenetet, gyíkembert sem észleltem. Ha esetleg tapasztalnék ilyet, akkor megírom.
2015. jan. 4. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!