Télleg UFO-t találtak Namíbiában? (Kép)
A cikk:
Sokan azt mondják, hogy egy földönkívüli gyermekről lehet szó. Másik 3 azonosítatlan szörny elmenekült.Halottkém vizsgálja azt a lényt, amit namíbiai vadászok lőttek le, mikor élelemszerző körúton járhatott a szörnyeteg.
Azért lőtték le a vadászok, mert rátámadt az emberekre.
A Mancunian Matters című brit lap hírei alapján három másik, hasonló alkatú és magasságú, emberszabású lényt is láttak, de azok elmenekültek.
A cikk helye: [link]
Ott a kép is!
"Halottkém vizsgálja"
Milyen halottkém? Hol a tetem? Miért nem szállítják át egy nevesebb egyetemre? Vagy miért nem hívtak meg külföldi kutatókat? (Valódi kutatókra gondolok, de ufológusokra.) És nincs egy normális fényképezőgép az egész országban?
:DDD
Szent ég, hogy milyen régóta van fent ez a kula minőségű és egyértelműen manipulált fotó a neten :D
Ez a "hír" oldal ( hacsak nem olyan jellegű, mint pl. a Hírcsárda, mert akkor én kérek elnézést) meg a legbiztosabb forrásnak a vízjel nélküli, teljesen beazonosíthatatlan Youtube csatikat tekinti ? :DD Így én is tudok hírt összehozni, tele van a Yt kis figyelemre éhes muksókkal, akik hasonló gagyi videókkal csalnak magukhoz látogatókat.
Ja és ha szerinted valódi lenne, akkor 2012 óta nem láttunk volna már róla minden egyes médiaforrásból többtonnányi híradást? Nem számítana szenzációnak? Nem, ehelyett egy 240p-s Yt vidire veritek, gratulálok. Óh, és "videó+kép"--> hát a videó ne azt jelentse már, hogy ugyanazt a képet mutogatják nagyítgatva meg lassan úsztatva ide-oda, így is olyan pixeles, hogy már fáj. Egy darab rohadt kifogásolható minőségű kép készült róla, nem több, rendes mozgó videóról meg nem is beszélhetünk, pedig az te "lényed" már ott volt terítéken, semmi akadályuk nem lett volna. :P Neeem, nem, nincs kamu szaga, egyáltalán. Mindenki láthassa...
Emberek, ne legyetek már ennyire hülyíthetőek, már elnézést. Belök egy híroldal valami hülyegyerek-készítette képet vagy házi videót és erre félezer ember odagyűlik szemet mereszteni? Lehet a másik oldalról kéne megközelítenem, csinálok én is egy vallást. Tökmindegy milyen alapokon nyugszik, úgyis lesz valamennyi követője, a zsebpénz meg mindig jól jön...Isteneeem, szégyen...
Amúgy meg miért lenne UFO? :D
1. Se nem repült
2. Se nem azonosítatlan. Bár nem tudják, pontosan micsoda, de már pontos leírást lehet róla adni, mert teljességgel szemrevételezhető, nemde? :D
Na jó, nem koptatom tovább a számat, elég gáz, hogy ezt még valakinek szavazó, vagy efelé a kor felé tartó állampolgár létére a szájába kell rágni, hogy miért nem igaz. Egy értelmesebb nyolc-kilenc éves megmondja, hogy mi az a kapásból 4-5 pont, ahol megbukik az egész.
Ez most komoly? TÉLLEG? Az ufo meg még mindig azonosítatlan repülő tárgy!
És a kommentelők közül idézem az egyiket:
"még önmagunk létezésére sem tudunk magyarázatot adni, nem hogy egy ilyen lényre."
Van benne igazság.
Én is idézném tartalmilag az egyik kommentelőt: "Úgy van, hülyítsétek csak az amúgy is etethető népet" pont erre van szükség.
Őszintén, az ilyen "hírügynökségekhez" szólván: az anyátok p1csáját, de most komolyan, az anyátok p1csáját. Hiszékeny embertömegeket bolondítva szenzációhajhász csalásokkal tartjátok fent az érdeklődést? Na menjetek bús francba...de tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!