Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek jó ez az elmélet?...

Szerintetek jó ez az elmélet? Vannak Ufók vagy talán mások?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam hogy azokra a tárgyakra amiket ufóknak hittünk, talán nem is azok vagyis nem "űrlények" hanem sokkal inkább a távoli jövőből érkezett időutazók!Mivel bizonyított tény hogy lehetséges az időutazás talán a jövőben sőt biztos fel találták az időutazást, és visszajönnek meglátogatni a múltat! Erre az is bizonyíték lehet hogy az ufóészlelések szemtanúi azt állítják nagy átlagban, hogy az ufó lebegett felettük és egyszer csak gyorsan eltűnt! Az is bizonyított tény hogy lehetséges ha a fénysebességnél gyorsabban haladunk, oda vagy esetleg ők már visszafelé is haladhatnak az időben! Az alkatukat azért hasonlítják az emberekéhez mert ők mi vagyunk csak mutálódva vagyis az evolúciónak egy másik fokára lépve sokan úgy ábrázolják őket hogy két szemhéjuk van ami talán arra is utal hogy a jövőben a globális felmelegedés és az ózon lyukak nagy veszélyt jelentenek az emberek szemére és ezért kifejlesztették vagy mutálódott a második szemhéj!

Mi a véleményetek erről az elméletről?

2013. jan. 26. 14:40
1 2
 1/12 tetkosroli válasza:
érdekes elmélet ami tényleg ha csak ezeket fogjuk fel tényként minden mást félretéve akk elvileg ......én azt gondolom hogy elég nagy a világűr ahhoz hogy ne egyedül legyünk bár én ezt ugy értem hogy valamilyen formában akár egysejtű szinten vagy akár növényi ...cagy lehet civilizált is biztos van valahol a világegyetemben valamilyen életforma ....az idő utazás azon részéről hogy ha a fénysebességnél gyorsabban megyünk nekem az a véleményem hogy szerintem csak térugrás az egész mármint a nagy sebesség miatt de nem ugy értem ezt hogy 3d térugrás hanem egyenes a cél felé hát végül is a sebesége ugrás szerű.....am viszont a szemükről ezt is el tudom képzelni am meg a test felépitésük a jövőbeli embereknek tuti hogy hasonlóvá fog változni ..ugye több gondolkodás (nagy fej) kevesebb fizikai mozgás (vékony test) a technikának köszönhetően.....hát hirtelen ennyi am érdekelne a kérdezőnek az indoka az idő utazás tényéről hogy ezt valóban bebizonyitották? (gondolom elméletben) és mivel?
2013. jan. 26. 15:03
 2/12 A kérdező kommentje:
Elméletben bizonyította be Albert Einstein Azzal hogy a világűrben nem mindenhol egyformán telik az idő pl: egy féreglyukat vagy fekete lyukat is elméletben át lehet alakítani Na én erre gondoltam hogy a jövőbeli ember ez meg is csinálja!
2013. jan. 26. 15:12
 3/12 tetkosroli válasza:
aha értem am hallotam hogy eleve az űrben lassab az embernek az táp cseréje és ez miatt am is lassabban öregedne egy ember ott fennt ha elvileg kinnt élne ......a fekete lyuk meg na az konkrétan engem is érdekelne
2013. jan. 26. 15:28
 4/12 anonim ***** válasza:

"tény hogy lehetséges az időutazás"

Nem igaz.

"tény hogy lehetséges ha a fénysebességnél gyorsabban haladunk, oda vagy esetleg ők már visszafelé is haladhatnak az időben"

Szintén nem igaz. Az tény, hogy nyugalmi tömeggel rendelkező test nem érheti el a fénysebességet, ebből következtetve meg sem haladhatja.

Az elméleted természetesen hülyeség.

2013. jan. 26. 15:51
 5/12 A kérdező kommentje:
Az időutazást Einstein bizonyította elméletben! ezzel őt hazuttolod meg! És ki beszélt itt nyugalmi tömegről! A jövőbeli emberek nem tudhatod milyen technológiával bírnak ezért nyugalmi helyzetből is fel gyorsulhatnak hogy más fajta erőforrásokból amiket nem is ismerünk!
2013. jan. 26. 16:03
 6/12 A kérdező kommentje:
De én nem nyugalmi tömegre gondoltam mivel az észlelésekben is az szerepel hogy lebeg az azonosíthatatlan tárgy majd elkezd egy irányba haladni és eltűnik!
2013. jan. 26. 16:05
 7/12 A kérdező kommentje:
És maga a "repülő csészealj" az időutazó gép!
2013. jan. 26. 16:24
 8/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

1.Légyszíves linkelj be valami hiteles forrást, ahol Einstein szerint lehetséges a múltba történő időutazás (mert te ugye erről beszélsz).

2. Akkor úgy írom, hogy a vákuumbeli fénysebesség a legnagyobb sebesség az univerzumban attól függetlenül, hogy egy test rendelkezik e nyugalmi tömeggel.

2013. jan. 26. 16:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. jan. 26. 17:02
 10/12 Dalek Traak ***** válasza:

Egyáltalán nem hülyeség az elméleted, ez egy szépen végigvitt gondolatmenet. Az UFO-k mögött azonban nem időutazó emberek, hanem földönkívüliek állnak (de nem mindig mert vannak ember által létrehozott UFO-k is).

# 4-nek mondanám, hogy az időutazás lehetséges. Az egy más dolog, hogy az emberi technológia még nem elég fejlett ehhez. Egy sokkal fejlettebb idegen civilizáció már képes lehet erre.

2013. jan. 26. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!