Szkeptikus vagyok mint, sokan máso, de ezek a videók nagyon érdekes, szerintetek?
http://www.youtube.com/watch?v=_-N9VB20p7k
http://www.youtube.com/watch?v=c5Gg9xkOlT4
"Mert a NASA olyan őszinte :) Maga a megtestesült őszinteség és jó szándék :DDD"
Ha a NASA felfedezett volna ilyet, akkor nyoma sem lenne ilyen felvételeknek, nemhogy az interneten fennlegyenek. Nem kell sok ész, rájönni arra, hogy ez a videó (2) nem valódi.
A második videón lévő kis fényeffektet én is meg tudom csinálni :(
Ha nem youtube-ról, hanem a hivatalos oldalról linkeltek érdekességeket, akkor az elgondolkoztató lenne, így viszont egyszerű hoax.
És a Halálcsillag sem létezik, hiába vannak kitűnő felvételek róla.
Az első egy régi hoax, figyeld, hogy egyformák a pálmafák.
3D-ben csinálták az egészet.
http://www.youtube.com/watch?v=lLRbTtd8IKM
A második? Azt ugye tudod, hogy a Föld körüli pálya tele van már űrszeméttel? És azt is, hogy két objektum Föld körüli pályán elég gyorsan mozog egymáshoz képest? És azt is, hogy az UFO azonosítatlan repülő tárgyat jelent?
pokolraveluk.com ???
Komolyan? Ez ugye nem akar komoly lenni?
"Az a válaszoló aki azt írta hogy csak azokat higyjük el ami a NASA hivatalos oldalán fent van az egy BAROMSÁGOT írt!! A NASA egy vicc!!"
Akkor a videót "egy vicc" készítette?
Az első video olyan nyilvánvalóan hoax, hogy beszélni sem érdekes róla. A NASA videókat pedig túl sokféleképp lehet értelmezni, tehát megintcsak negatív.
Vannak viszont olyan tényleg, igaz nem éles, nem jó minőségű felvételek még házi használatú computerek, photoshop, stb. előttről, amik nagyon érdekesek. Láttam pl. egy olyat amimikor Mexico City felett mutatott ufókat és leállt a forgalom, még a kereszteződést irányító rendőr is azt nézte:) Egyébként Mexikóban a 90-es évek elején olyan mindennaposak voltak az ufok mint a repülőgépek. Ezt sok-sok száz videó is tanusítja, de beszéltem ottlakókkal is, akik ugyanezt mondták.
Sok olyan film, foto anyag van ami a helyi, más körülmények ismeretével együtt tényleg hitelesnek mondható. Hogy mi van a videókon? Nem mondanám, hogy "idegen űrhajó". Ez IS lehet a válasz, de 100 más is. Az biztos, hogy valamiféle intelligenciát képviselnek, nem mind ismeretlen természerti jelenségek ( gömbvillám) vagy katonai kísérletek csak, hogy a két kedvenc magyarázatot említsem.
Az első video olyan nyilvánvalóan hoax, hogy beszélni sem érdekes róla. A NASA videókat pedig túl sokféleképp lehet értelmezni, tehát megintcsak negatív.
Vannak viszont olyan tényleg, igaz nem éles, nem jó minőségű felvételek még házi használatú computerek, photoshop, stb. előttről, amik nagyon érdekesek. Láttam pl. egy olyat amimikor Mexico City felett mutatott ufókat és leállt a forgalom, még a kereszteződést irányító rendőr is azt nézte:) Egyébként Mexikóban a 90-es évek elején olyan mindennaposak voltak az ufok mint a repülőgépek. Ezt sok-sok száz videó is tanusítja, de beszéltem ottlakókkal is, akik ugyanezt mondták.
Sok olyan film, foto anyag van, ami a helyi, más körülmények ismeretével együtt tényleg hitelesnek mondható. Hogy mi van a videókon? Nem mondanám, hogy "idegen űrhajó". Ez IS lehet egy válasz, de 100 más is. Az biztos, hogy valamiféle intelligenciát képviselnek, nem mind ismeretlen természerti jelenségek ( gömbvillám) vagy katonai kísérletek csak, hogy a két kedvenc magyarázatot említsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!