Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikus vagyok mint, sokan...

Szkeptikus vagyok mint, sokan máso, de ezek a videók nagyon érdekes, szerintetek?

2013. jan. 6. 11:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%

"Mert a NASA olyan őszinte :) Maga a megtestesült őszinteség és jó szándék :DDD"

Ha a NASA felfedezett volna ilyet, akkor nyoma sem lenne ilyen felvételeknek, nemhogy az interneten fennlegyenek. Nem kell sok ész, rájönni arra, hogy ez a videó (2) nem valódi.

2013. jan. 6. 14:46
 12/23 anonim ***** válasza:
86%

A második videón lévő kis fényeffektet én is meg tudom csinálni :(

Ha nem youtube-ról, hanem a hivatalos oldalról linkeltek érdekességeket, akkor az elgondolkoztató lenne, így viszont egyszerű hoax.

És a Halálcsillag sem létezik, hiába vannak kitűnő felvételek róla.

2013. jan. 6. 15:57
 13/23 fußballista ***** válasza:
11%
Az első videón tényleg nem UFO van de a másodikon 100 % hogy az!! Az a válaszoló aki azt írta hogy csak azokat higyjük el ami a NASA hivatalos oldalán fent van az egy BAROMSÁGOT írt!! A NASA egy vicc!! Azt nem írom le hogy miért de ezt az oldalt olvassátok el mindnyájan ez a nagy igazság.: [link] és a sövegben található oldalakat is nézzétek meg ha tudni akarjátok az igazságot az UFO-król és az Amerikai kormény titkairól!!!!
2013. jan. 6. 16:25
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Az első egy régi hoax, figyeld, hogy egyformák a pálmafák.

3D-ben csinálták az egészet.

http://www.youtube.com/watch?v=lLRbTtd8IKM

A második? Azt ugye tudod, hogy a Föld körüli pálya tele van már űrszeméttel? És azt is, hogy két objektum Föld körüli pályán elég gyorsan mozog egymáshoz képest? És azt is, hogy az UFO azonosítatlan repülő tárgyat jelent?

2013. jan. 6. 16:27
 15/23 The Vault Dweller ***** válasza:
87%

pokolraveluk.com ???

Komolyan? Ez ugye nem akar komoly lenni?

2013. jan. 6. 16:34
 16/23 anonim ***** válasza:
90%
#13 Egyáltalán nem baromság! Igaz, ha lelnének valami földönkívüli lényekről bizonyítékot, persze hogy nem tennék egyből fel az oldalukra, hanem titokban tartanák. Ezzel én teljesen egyetértek. De viszont azok az oldalak, amiket olyan "nagyon unatkozom" típusú emberkék csinálnak, szerkesztgetik a videókat és hasonlók, na azoknak gondolom mindenki tudja hogy nem szabad hinni. Így marad a NASA hivatalos oldala, ahol legalább olyan információt tesznek közzé, ami hihető is! Még ha nem is az összeset ami nekik a birtokukban van. De ha te inkább az ittvannak.hu és hasonló trágár (már elnézést) oldalaknak hiszel, ahol a szerkesztők mindent tudnak a Világegyetemről, az idegen lényekről, szóval 10 tudóssal érnek fel maguk szerint, mert ők olyan okosak, akkor csak higgy nyugodtan nekik. De szerintem kifejtettem normálisan hogy miért a hivatalos oldalakon lévő információknak lehet hinni!
2013. jan. 6. 17:00
 17/23 anonim ***** válasza:
90%
És még valami kedves 13-as válaszoló. Szerinted ha a megavideot lekapták az internetről, majd pont hagyni fogja az amerikai kormány hogy a titkaik fent legyenek az interneten? Nevetséges. Ne haragudj meg, nem sértésből mondom de ez mindent elmond rólad.
2013. jan. 6. 17:03
 18/23 anonim ***** válasza:

"Az a válaszoló aki azt írta hogy csak azokat higyjük el ami a NASA hivatalos oldalán fent van az egy BAROMSÁGOT írt!! A NASA egy vicc!!"

Akkor a videót "egy vicc" készítette?

2013. jan. 6. 18:38
 19/23 nemelfogult ***** válasza:
26%

Az első video olyan nyilvánvalóan hoax, hogy beszélni sem érdekes róla. A NASA videókat pedig túl sokféleképp lehet értelmezni, tehát megintcsak negatív.

Vannak viszont olyan tényleg, igaz nem éles, nem jó minőségű felvételek még házi használatú computerek, photoshop, stb. előttről, amik nagyon érdekesek. Láttam pl. egy olyat amimikor Mexico City felett mutatott ufókat és leállt a forgalom, még a kereszteződést irányító rendőr is azt nézte:) Egyébként Mexikóban a 90-es évek elején olyan mindennaposak voltak az ufok mint a repülőgépek. Ezt sok-sok száz videó is tanusítja, de beszéltem ottlakókkal is, akik ugyanezt mondták.

Sok olyan film, foto anyag van ami a helyi, más körülmények ismeretével együtt tényleg hitelesnek mondható. Hogy mi van a videókon? Nem mondanám, hogy "idegen űrhajó". Ez IS lehet a válasz, de 100 más is. Az biztos, hogy valamiféle intelligenciát képviselnek, nem mind ismeretlen természerti jelenségek ( gömbvillám) vagy katonai kísérletek csak, hogy a két kedvenc magyarázatot említsem.

2013. jan. 6. 20:15
 20/23 nemelfogult ***** válasza:
26%

Az első video olyan nyilvánvalóan hoax, hogy beszélni sem érdekes róla. A NASA videókat pedig túl sokféleképp lehet értelmezni, tehát megintcsak negatív.

Vannak viszont olyan tényleg, igaz nem éles, nem jó minőségű felvételek még házi használatú computerek, photoshop, stb. előttről, amik nagyon érdekesek. Láttam pl. egy olyat amimikor Mexico City felett mutatott ufókat és leállt a forgalom, még a kereszteződést irányító rendőr is azt nézte:) Egyébként Mexikóban a 90-es évek elején olyan mindennaposak voltak az ufok mint a repülőgépek. Ezt sok-sok száz videó is tanusítja, de beszéltem ottlakókkal is, akik ugyanezt mondták.

Sok olyan film, foto anyag van, ami a helyi, más körülmények ismeretével együtt tényleg hitelesnek mondható. Hogy mi van a videókon? Nem mondanám, hogy "idegen űrhajó". Ez IS lehet egy válasz, de 100 más is. Az biztos, hogy valamiféle intelligenciát képviselnek, nem mind ismeretlen természerti jelenségek ( gömbvillám) vagy katonai kísérletek csak, hogy a két kedvenc magyarázatot említsem.

2013. jan. 6. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!