Tényleg kiderült h igazából a világvége 2013 december 21 én lesz?
Igen, valóban 1 évvel elhalasztották. Ez valószínűleg elegendő idő lesz egy teljes körű földi szavazásra, hogy a régen felkínált mintákból melyiket választjuk:
A szavazás elhalálozási sorrendben fog történni és az egyszerű többség dönt. (Az egyszerűt nem tudom kiemelni, de az úgy értendő.)
Jajj istenem ne kezdjétek megint! -.-"
Majd ebből is csinálnak egy filmet hogy 2013 HA ELJÖN A VILÁGVÉGE ja persze aztán valaki úszik a pénzben az emberek meg beparáznak...a k*baszott maják nak se lett igazuk ezt is csak azért csinálták hogy az emberek féljenek és mindent rájuk lehessen sózni drága pénzért.Élvezd az életed ne ezekkel a f*szságokkal foglalkozz majd ha tényleg eljön akkor se tudsz mit csinálni... de szerintem nem lessz habár az emberek tisztára szét kúrják a földet szóval ha nemtesznek valamit akkor elöbb utóbb az ember elpusztítja saját magát nem kell ahoz meteor meg ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!