Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tényleg kiderült h igazából a...

Tényleg kiderült h igazából a világvége 2013 december 21 én lesz?

Figyelt kérdés
Igaz az h tévedtek? és majd egy év múlva lesz?

2012. dec. 22. 18:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen, valóban 1 évvel elhalasztották. Ez valószínűleg elegendő idő lesz egy teljes körű földi szavazásra, hogy a régen felkínált mintákból melyiket választjuk:

[link]

A szavazás elhalálozási sorrendben fog történni és az egyszerű többség dönt. (Az egyszerűt nem tudom kiemelni, de az úgy értendő.)

2012. dec. 24. 01:48
 22/27 anonim válasza:
A 9. válaszolónak igaza van...Azt ,aki ilyet terjeszt börtönbe kéne csukni,azt pedig,aki elhiszi diliházba...
2013. jan. 4. 21:05
 23/27 anonim válasza:
Végülis miért ne ? Hisz ezt mi nem tudhatjuk, hogy dec.21-én vagy holnap..csak Isten tudja!
2013. jan. 5. 10:33
 24/27 anonim válasza:
amúgy meg 2013 03 21 én lessz valami vagyis csak napkitörés egy nagyobb belinkelem vagyis a cikket bemásolom itt van ha érdekel! : [link]
2013. febr. 24. 14:00
 25/27 anonim válasza:

Jajj istenem ne kezdjétek megint! -.-"

Majd ebből is csinálnak egy filmet hogy 2013 HA ELJÖN A VILÁGVÉGE ja persze aztán valaki úszik a pénzben az emberek meg beparáznak...a k*baszott maják nak se lett igazuk ezt is csak azért csinálták hogy az emberek féljenek és mindent rájuk lehessen sózni drága pénzért.Élvezd az életed ne ezekkel a f*szságokkal foglalkozz majd ha tényleg eljön akkor se tudsz mit csinálni... de szerintem nem lessz habár az emberek tisztára szét kúrják a földet szóval ha nemtesznek valamit akkor elöbb utóbb az ember elpusztítja saját magát nem kell ahoz meteor meg ilyenek...

2013. máj. 1. 13:49
 26/27 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy a maják a világvégét jósolták? Lehet csak nem folytatták. A filmesek meg kitaláltak egy filmet a világvége hívőkkel, és kész a tömeghisztéria, dollár millió szósszal.
2013. aug. 29. 19:17
 27/27 anonim ***** válasza:
Világvége...olyan lesz mint a születésnap.Minden évben van egy.
2013. nov. 29. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!