Szerintetek az mennyire igaz, hogy állítólag az utasszállítópilóták gyakran látnak azonosítatlan repülő tárgyakat?
Kicsit tényleg jobban kéne figyelnünk.
Reptoid flottaparancsnok
ZooleK!
Utaztál te már repülőn?Mert a kommentedből nem úgy néz ki.
Azt a sebességet 10.000 m-es magasságban nem is érzed.Nagyon is jól meglehet figyelni a körülötted lévő dolgokat.Még talán jobban is mint a földön.Egyébként az utasszállító gépeken felszállás előtt megkérnek hogy minden elektronikus dolgot kapcsolj ki mert zavarhatja a repülő műszereit.Az észlelések nagy része amit repülőről látnak legfeljebb 1-2 percig tart nem beszélve arról hogy az azonosítatlan tárgy is mozgásban van.Ha lenne is kamera a pilótafülkében akkor is kicsi az esélye hogy pont letudod kapni.
Kedves mythos!
Igen, utaztam már utasszállító repülőn, aminek vadászgéphez viszonyítva olyan sebessége van mint egy platós ifának egy dodge viperhez képest. Marha jól lehet látni a felhőket meg ami alattad van, de minden egyéb mást ami nem húz kondenzcsíkot, egy helyben áll vagy nem a repülővel egy irányban mozog azt azért elég nehéz megfigyelni.
ZooleK!
Egyébként az utasszállító gépeknek is 8-900 km/h az utazósebessége.Persze tudom hogy ez eléggé eltörpül a mai vadászgépek mellett.Nem tudom hogy te 10-13 000 méter magasságban
mit szeretnél látni a felhőkön kívül.Ha pedig azt mondod hogy nem lehet látni semmit akkor minek az általad említett kamera?A kamera az fog?Egyébként olyan magasságba ha tiszta az ég van hogy simán ellátsz párszáz méterig.Hidd el ha valami nem oda való akkor simán kiszúrod.
Teljesen igaz. Mind utasszállítók, mind katonai gépek pilótái gyakran látnak. És persze nem csak lufikat, nem csak meterológiai ballonokat, nem csak egzotikus új fejlesztésű katonai gépeket, hanem még ezeknél is egzotikusabb, intelligensen vezérelt dolgokat. Nevezzük ugye bárminek őket (nem mondom, hogy tudom mik, de tudom, hogy léteznek).
Amikor a Japan Airlines pilótája a saját B-747-esénél többszörte nagyobb (azért az lufinál nagyobb lehetett:) struktúrát figyel meg, le tudja rajzolni és mai napig kitart a megfigyelése mellett, akkor nem legyintenék. Ugyanez vonatkozik a legtöbb ismert nagy légitársaság sok-sok pilótájára.
Katonai gépek szintén. US-ben és az oroszoknál is volt áldozata ufo után küldött katonai gépnek, de a belga hadsereg is elismerte, hogy ufo-k (és nem egyszerűen azonosítható dolgok) után küldött gépeket. Egy román gép meg is sérült mint ahogy egy mexikói polgári gép is. Stb, stb.
Lehet magyar esetekről olvasni Sós Tibor könyvében ilyesmiről és pár videó riportját is meg lehet nézni katonákkal. Csak nem gondoljátok komolyan, hogy képzett pilóták 100+1 esetben is a Vénuszt üldözik:)
Miért kellene a vadászgép pilótája a maga kameráját vigye??? Minden vadász gépbe alapból, beépített kamera van. Egy magyar gép pilótája a balaton közelében fel is vett egy tipikus korong alakú ufo-t és nagy cirkusz volt körülötte mert nyilvánosságra hozott pár kockát a videóból.
Nem tudom. Már több mint 7-8 éve láttam egy barátomnál, de nem videó volt, hanem a video 3-4 kockája. Éles állóképek.
A katonákkal kapcsolatos videók pedig az ufoszövetség web lapján, meg Sós Tiborén. A román sérült vadászgép fent volt youtube-on, hogy most ott van-e, vagy hogy tudsz rákeresni, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!