Szenthelyi Árpi miért riogatott reptoid invázióval?
- Miért tesz a rendőr szappant a párnája alá?
- ...?
- Mert hülye!
Ő akar lenne a magyar Stephen King és gondolta előbb tesz egy próbát itt gyíkon.
Úgy látom sikerült neki, mert elég sok iskolás bevette, amit írt.
Nincs más hátra, mint megírni és kiadni a saját regényét.
Nem riogat, hanem tényeket közöl.
Az előttem megszólaló ostoba kommentek pedig mindent elmondanak a másik álláspont értelmi szintjéről.
"Az előttem megszólaló ostoba kommentek pedig mindent elmondanak a másik álláspont értelmi szintjéről."
Egy komment hogyan tud megszólalni, Mr. Másik Álláspont Értelmi Szintje?
13:13, na hol vannak a reptoidok?
Ki is az ostoba? :DDDDDD
Megint csak ostobák vagytok...
Mégis mit vártatok?! Nagy idegen flottát az égen megjelenni? Nagy szemű lényegek leszállni, akik kezet fognak az amerikai elnökkel? Majd sugárfegyverekkel nagy csatát? Most komolyan... Aki ezt várta túl sok starwarsot nézett.
Persze, hogy "nem történt semmi". Csak nem gondoltátok, hogy reptoidok fehér lovon zászlót lengetve fognak megjelenni? A világvége 21.én valóban elkezdődött, de ez egy folyamat... Már elkezdték a beépülést a világ vezető szervezeteibe és elkezdték a manipulálást, ha okosan követitek a híreket ti is felfedezhettek pár furcsaságot...
Nem akarnak nagy pusztítást, de ne legyen kétségetek, nagy szenvedés lesz és lassú halálunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!