Https://www.youtube.com/watch? V=Ylp8Ge léteznek ufók? Mert úgy látszik igen
"az első az a nap, csak a felhők eltakarják a felét
ami alatta repül, az egy repülő, amit a nap süt"
Igen, a repülő alatta egyértelmű. Fél napot nem látok. Az ég vagy egyenletesen párás vagy tiszta, de felhő ami eltakarná a napot nem látszik. Az ufo fénynek meglehetősen jól kirajzolódó formája van, nem olyan amorf mint egy felhőből kibújó napkorona. Jó lett volna ha hosszabban, teljes egészében tették volna be a videót.
én már láttam olyat, hogy a felhő olyan színű, mint az ég mellette :D
(egyébként akkor hol a fenében van a nap, ha nem az a nap?)
"én már láttam olyat, hogy a felhő olyan színű, mint az ég mellette :D
(egyébként akkor hol a fenében van a nap, ha nem az a nap?)"
Ha erősen, egyenletesen párás az ég, akkor nem feltétlenül látszik a nap. Másrészt a video rövidsége és a (legalábbis számomra) ismeretlen tájolás miatt nem tudom. Még az is lehet, hogy már lement a nap, mert kondenzcsíkok olyankor is jó ideig megvilágítottak. Nekem a fény formája, jellege nem éreztet napot, inkább tényleg valami anomáliát.
",az egy szűk látókörű korlátolt ember,aki tulajdonképpen csak materiálisan tud gondolkodni"
A földönkívülieknek mi köze a materializmushoz/spiritualizmushoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!