Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Https://www.youtube.com/watch?...

Https://www.youtube.com/watch? V=Ylp8Ge léteznek ufók? Mert úgy látszik igen

Figyelt kérdés

2012. dec. 17. 08:36
1 2
 11/19 nemelfogult ***** válasza:

"az első az a nap, csak a felhők eltakarják a felét

ami alatta repül, az egy repülő, amit a nap süt"

Igen, a repülő alatta egyértelmű. Fél napot nem látok. Az ég vagy egyenletesen párás vagy tiszta, de felhő ami eltakarná a napot nem látszik. Az ufo fénynek meglehetősen jól kirajzolódó formája van, nem olyan amorf mint egy felhőből kibújó napkorona. Jó lett volna ha hosszabban, teljes egészében tették volna be a videót.

2012. dec. 19. 21:10
 12/19 anonim ***** válasza:

én már láttam olyat, hogy a felhő olyan színű, mint az ég mellette :D

(egyébként akkor hol a fenében van a nap, ha nem az a nap?)

2012. dec. 19. 21:59
 13/19 anonim ***** válasza:
nem mintha nem szeretném hinni, hogy UFO járt M.o.-n
2012. dec. 19. 21:59
 14/19 nemelfogult ***** válasza:

"én már láttam olyat, hogy a felhő olyan színű, mint az ég mellette :D

(egyébként akkor hol a fenében van a nap, ha nem az a nap?)"

Ha erősen, egyenletesen párás az ég, akkor nem feltétlenül látszik a nap. Másrészt a video rövidsége és a (legalábbis számomra) ismeretlen tájolás miatt nem tudom. Még az is lehet, hogy már lement a nap, mert kondenzcsíkok olyankor is jó ideig megvilágítottak. Nekem a fény formája, jellege nem éreztet napot, inkább tényleg valami anomáliát.

2012. dec. 19. 23:29
 15/19 A kérdező kommentje:
köszönöm de lehet még válasz.
2012. dec. 22. 20:07
 16/19 anonim ***** válasza:
UFO-ok mar nagyon reg leteznek bar bizonyitek nincs de az elso video jol bizonyitotta a masodik mar kacsa lehet
2013. jan. 2. 21:19
 17/19 Brutálállat válasza:
Utálom,hogy a témában nem olvasott emberek,szkeptikusak egy olyan valamivel kapcsolatban amiről fogalmuk sincs.Most ezt úgy általában mondom,nem csak erről az egy ufós kérdésről,hanem a többiről mert azt is átfutottam.Ha isten mellett csak a fele bizonyíték lenne, mint az ufókkal kapcsolatban,akkor talán én is bevenném azt a maszlagot.Baráti körömben sokan hisznek az ufókban,sokan láttak is.Szavahihető emberek,akik tisztában vannak a fizikával,égtájakkal STB...Kedves kérdező,szerintem léteznek és aki ezt csípőből elutasítja úgy,hogy utána sem nézett,nem gondolkodott el róla,nem alakított ki saját véleményt,az egy szűk látókörű korlátolt ember,aki tulajdonképpen csak materiálisan tud gondolkodni.Vannak bizonyítékok,amik közé mindíg bekerül egy-két kamu video,hogy összezavarjon és a szkeptikusok jókat tudjanak röhögni:na ugye hülyegyerek,mondtam kamu az egész.Sajnos ez van.Összegezve csak annyit mondanék,hogy ha a híreknek,leírásoknak STB az egy tizede igaz,már akkor is óriási jelentősége van az emberiség számára.Persze mindíg szelektálni kell,nem szabad mindent elhinni!
2013. jan. 14. 21:29
 18/19 Kachy1 válasza:
Tökéletesen egyetértek az előttem szólóval! Az ember nem lehet annyira naiv, hogy azt képzelje nincs más civilizáció a végtelen univerzumban. A példa erre a földön kialakult nem mindennapi életformák! Ahogy kialakulhatott a földön az élet, más galaxisokban is ugyan ez megtörténhetett. És talán fejlettebbek mint az emberek, akik így vagy úgy, értelmet kaptak.
2013. jan. 15. 09:26
 19/19 anonim ***** válasza:

",az egy szűk látókörű korlátolt ember,aki tulajdonképpen csak materiálisan tud gondolkodni"

A földönkívülieknek mi köze a materializmushoz/spiritualizmushoz?

2013. jan. 15. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!