Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit szolsz az év top 20 UFÓ...

Mit szolsz az év top 20 UFÓ észleléséhez?

2012. dec. 9. 22:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ebből legalább 15 kamu de van benne eredeti felvétel ami nem kamu vagy 3 darab
2012. dec. 9. 22:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Az összes kamu.
2012. dec. 9. 23:13
 3/13 anonim ***** válasza:
9%
Az ilyen videókat direkt gyártják hogy mindegyik videóra azthidd hogy kamu?Érted?Hol ott nem mindegyik az:)Van eszük a 90% nál bejön ez a manipuláció de nem mindenkinál:)
2012. dec. 9. 23:22
 4/13 nemelfogult ***** válasza:
35%

Csak arra lennék kíváncsi, hogy aki olyan könnyedén mondja, hogy manapság minden gyerek 10 perc alatt össze tud hozni olyan videót ami akár valódi is lehet... szóval üljön 10 percig (vagy tíz napig) a s@ggén és bizonyítsa be!

Volt egy eset ahol nem is videóról, hanem állóképről volt szó, minden photoshop bajnok lekezelően nyilatkozott, hogy ó, 10 perc alatt előjön ugyanezzel az eredménnyel. Egyik sem volt képes. Van videók, képek elemzésének sok trükkje ami független a látványtól és azon a legjobb hamisíványok csak extrém ritkán mennek át.

Tehát, ha képek videók tízezreiről beszélünk, akkor van köztük eredeti, kétségtelenül. De a vita meddő, mert a szkeptikusok nagy része minden igazi érdeklődés vagy hozzáértés nélkül ugyanazokat a kész válaszokat fogják osztani.

2012. dec. 10. 10:10
 5/13 anonim ***** válasza:
ebbe a 1. az nagyon jó ha jól láttam az egy Star Warsból kivágott űrhajó volt xD kb 1 hiteles volt közte és 10 videó készítőjét én elvinném grafikusnak :D
2012. dec. 10. 12:14
 6/13 anonim ***** válasza:
előző vagyok nem az 1. hanem a 2.
2012. dec. 10. 13:28
 7/13 anonim ***** válasza:
Elég gyenge a kínálat...
2012. dec. 10. 17:08
 8/13 anonim ***** válasza:
nekem az a legmeggyőzőbb mikor a repcsi mögött repül aztán megelőzi és előtte lebeg. Az az egyetlen hiteles számomra.
2012. dec. 11. 06:10
 9/13 anonim válasza:
Ezeka városi felvtelek ugy is hitelesebb lenne ha mutatná a járőkelőket, hogy ők is nézik meg, hogy hogyan reagálnak...
2012. dec. 18. 21:06
 10/13 anonim ***** válasza:

"Csak arra lennék kíváncsi, hogy aki olyan könnyedén mondja, hogy manapság minden gyerek 10 perc alatt össze tud hozni olyan videót ami akár valódi is lehet... szóval üljön 10 percig (vagy tíz napig) a s@ggén és bizonyítsa be!"

Ezen videók többsége pont így keletkezik, LOL. "Na megmutatom, hogy még én is tudok hiteles földönkívüli-észlelést csinálni." Sőt, nem csak a videók, és nem csak UFO-témában.

Ha szerinted ez tényleg nehéz vagy sok időbe telik, akkor kb. 10-15 év fáziskésésben vagy a szoftverpiachoz képest.

2012. dec. 19. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!