Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményetek Billy Meier...

Mi a véleményetek Billy Meier beszámolóiról? Szerintetek mennyire hihetőek a történetei?

Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 19:55
 1/4 nemelfogult ***** válasza:
100%
Lehet, hogy megtörtént vele egy és más, de aztán egy mindent megmagyarázó new age üzlet lett belőle, amiből sokan profitáltak. Volt olyan "plejád nő" fotó, amit megtaláltak egy az egyben valamelyik magazinban és hasonlóak. Ha valaki komolyan venné, hogy rajta keresztül jelentős üzeneteket kap az emberiség, akkor ilyen csalásokat nem engedhetne meg magának. Legalábbis így gondolom.
2012. dec. 6. 20:10
 2/4 nemelfogult ***** válasza:

Annyit még hozzátennék, hogy azért ez nem egy fekete-fehér sztori és van pár, tényleg megmagyarázhatatlan eleme ami viszont ütközik olyan abszurditásokkal amiket nem tudok elfogadni.

Könnyen lehet, hogy valami tényleg rendkívüli történt ezzel a Meierrel aztán kihasznáták. Úgy látszik ez itt semkit nem érdekel, de ha van véleményed, te is írhatnál. Gondolom nem véletlenül tetted fel a kérdést:)

2012. dec. 8. 00:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia, én olvastam az ő történetéről megjelent első könyvet (angol: An investigation into Eduard Meiers extraterrestrial experiences)... azt mondanám, hogy az első néhány találkozó Semjase-val (ahogy ő hivatkozik rá) egészen biztos megtörténhetett vele, de aztán ami utána jött, szerintem azok kitalációk voltak, amiknek egy részét talán maga nyereség céljából, a másik részét pedig a média torzíthatta el, ugyanis minél nagyobb a káosz egy ilyen látogatás körül, annál kevésbé fognak az emberek hinni és utánajárni. Mivel a témával behatóan foglalkozom, úgy gondolom lehet valami abban az első pár találkozóban, főleg mert az infók egybeesnek azzal, amiket én is találtam, azaz a lány tényleg humanoid a Fiastyúk környékéről (de nem magából a fiastyúkból) és ők tényleg a rokonaink, közös őseink voltak, de már rég elvált a két nép, hogy így fogalmazzak. A lány valószínűleg abban is igazat mondott, hogy többször is kolonizálták a Földet (2-3) és viszonylag csak az újabb időkben hoztak fejlett technológiát a bolygóra. Ezen kívül pedig valamiféle katasztrófa során itt rekedt leszármazottak valsóíznűleg elvesztették a tudást és a későbbiekben visszatérőket isteneknek hitték. Ezek azok az alapvető infók, amiket a saját kutatásom során meg tudnék erősíteni. Mindazonáltal körültekintőnek kell lenni Billy történeteivel, pl Semjase nevet lehet, hogy csak ő adta a lányka, ugyanis az egy név a Bibliából (Szamjáza) és ő egy alászállt arkangyal volt, ami érdekes névválasztás, hiszen az angyalok is földönkívüliek lehettek.
2013. márc. 24. 01:55
 4/4 nemelfogult ***** válasza:

Érdekes amit írsz.A Gary Kinder Light Years c. könyv gondolom amit olvastál.

Nehéz az ilyen eseteket megítélni, de majd mindegyik tartalmaz valós, paranormális elemeket és csalást egyaránt. Főleg mikor már sokak érdeke fűződik a dolgokhoz.

Meier mellett erre sok példa van, ilyen volt pl. a Gulf Breeze eset, amiről itt Mországon és GYK-on nem hallottam, de a US-ben évekig ment róla a vita. Ott is kezdetben egyértelműen történtek bizar dolgok Ed Waltersel, de aztán az ellenségeskedés, a media és saját hiúsága, hülyesége egy szatírává tette a dolgot.

mit gondolsz, csak emberi gyarlóság ez, vagy belejátszanak az alienek is?

2013. márc. 24. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!