Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az is lehet UFO, ami a földön...

Az is lehet UFO, ami a földön jár?

Figyelt kérdés
Vagy az mi? Csak mert nem tudtam beazonosítani valamit, ami este a kertben járt. Olyan furcsa lila volt felül, alul meg fekete és ide-oda rángatózva ment.

2012. dec. 5. 17:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%

azt UWO-nak nevezik. (Unidentified Walking Object)

Leírás alapján egy egy Hroll lesz szerintem.

2012. dec. 5. 17:59
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Csak egy színesfémtolvaj volt,suhogós lila kinai melegitőben,s éppen fennakadt a villanypásztoron.
2012. dec. 5. 18:02
 3/14 anonim ***** válasza:
80%

*

Ez egy Hroll lesz szerintem.

...

Bár a Hrollokra nem jellemző hogy alul feketék lennék. Senki nem termeszt a környéken uborkoidot? Attól hasmenésük lesz.

2012. dec. 5. 18:17
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát.. nálunk szokott lenni, csak már télre nincs. :/
2012. dec. 5. 18:50
 5/14 anonim ***** válasza:
2%
Persze hogy lehet, sőt az is ! Az UFÓ az idegen lényt és űreszközt jelent, függetlenül attól, hogy hol van
2012. dec. 5. 18:52
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
persze mert az is repülve érkezik
2012. dec. 5. 19:19
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Anorexiás Annunakinak ezúttal válasszal is sikerült írtó nagy marhaságot mondania... gratulálok Vera a szüleid büszkék lehetnek rád
2012. dec. 5. 20:29
 8/14 jani54 ***** válasza:
100%
én csak az alacsony szürkékben hiszek...és nem rángatóznak
2012. dec. 5. 20:40
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Az ufó az nem azonosított repülő tárgy. Lehet természeti képződmény, de mesterséges is. Nem egyszerű definiálni az azonosítottság fogalmát. Nem alapfeltétel, hogy a földkerekségen senki ne tudja, mi volt az. Ha Mariska bácsi Alsómocsoládon nem tudja, mi repült át a déli égen holdtöltekor, az még nem ufó. Ám ekként jegyezhetünk nagyon titkos, nagyon katonai szerkezetet. Erről a készítők, használók nagyon tudják, hogy mi az, csak mások nem. És lehet olyan, amelyről senki nem tudja, mi az. Ez utóbbi épp úgy lehet természetes, mint idegen civilizáció terméke. Feltéve, ha van ilyen.

Kedves Csilla, ami a kertedben jár, biztosan nem volt UFO, mert nem repült. USO sem, mert nem a tengerből emelkedett fel.

2012. dec. 5. 22:09
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
"Unidentified Flying Object"...a nevében is benne van hogy repül. :D
2012. dec. 5. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!