Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Egyik nagy életcélom, hogy...

Egyik nagy életcélom, hogy felvegyem a kapcsolatot az idegenekkel, mit gondolsz rólam?

Figyelt kérdés
őszintén, mi a véleményed?

2012. nov. 26. 23:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Azt, hogy csak akkor halljak felőled legközelebb, ha sikerült! :S
2012. nov. 27. 14:06
 12/21 A kérdező kommentje:

kitörölték a kommentemet ?? szerintetek volt benne bármi olyan ami kitörölendő lett volna

itt már beszélgetni sem lehet?!

8as nem nem, más módon gondoltam

9es bizonyíték, olyat nem tudok mondani amire egy teljesen hitetlen ember azt mondja, hogy "na tényleg erre vártam, végre", de olyat igen aminek 99%-ot adok hitelességének

10es, de pedig van egy rakat, csak a gond az hogy nem tudjuk eldönteni hogy igaz vagy sem, mert effektezni is tudják azóta a videókat

11es , ez egy hosszú távú cél, addig még elég sok minden fog történni ha ez az életemben tényleg valóra válik, de ha nem akarod nem fogsz hallani rólam:!D

2012. nov. 27. 14:42
 13/21 anonim válasza:

Őszintén:

Első reakcióm: te jó ég

Második reakcióm: képes nagyot álmodni,és végülis miért is ne lehetne...?

Eltudnám fogadni egy bizonyos határig,attól függ h ez az életcél mekkora mértékben befolyásolja az életedet.

2012. nov. 27. 17:14
 14/21 nemelfogult ***** válasza:

"Kérdező!

Igen, itt tartok, mivel valóban nincs rá bizonyíték. De örülnék, ha csak egyet is mutatnál nekem. [Fake youtube-videók és fake képek nem érnek.]

És egyébként igen, elég sok bizonyíték van arra, hogy van agyam. Az idegenek létezésére ellenben egy sincs."

Több bizonyíték van mint amennyi elég lenne egy bíróságnak ügyekben jobbra-vagy balra ítéletet hozni. Nem mintha csak egy pilóta vagy űrhajós lehetne megbízható szemtanú, de akiknek itt kezdődik a hitelesség azoknak is van több száz pilóta, csillagász, űrhajós, radaros, stb. stb., aki, ha egy baleset egyetlen tanúja lenne, akkor a bíróság 100% hinne neki. És, ha csak pár ilyen lenne, akkor is el kellene gondolkozzatok, de több száz ilyen ember van aki nevét adta az észleléseihez és az integritásukat nem lehet megkérdőjelezni. Utána lehet ezeknek nézni, de (tisztelet a kivételnek), egyszerűbb a karosszékből a szokott válaszokat küldeni.

Nem kell ahhoz valakinek kézbevenni egy ufo darabját, hogy a kérdés hiteles legyen. A YouTube többnyire tényleg fake videói nem jelentik azt, hogy minden fake és CGI.

2012. nov. 27. 18:24
 15/21 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy már teljesült az életcélod. Pár idegennel már felvetted most is a kapcsolatot :D
2012. nov. 27. 20:01
 16/21 A kérdező kommentje:

ha az oktatás nem menne ennyire téves irányba, akkor nem lenne ez olyan nagy dolog, de sajnos nem így van

nem nem, sajnos még nem vettem fel velük a kapcsolatot, úgy gondolom, hogy nem kell azt megvárni míg (bal)szerencse éri az embert, ahhoz, hogy sikerüljön

2012. nov. 28. 00:11
 17/21 anonim ***** válasza:
szólj ha sikerült!
2012. nov. 28. 16:33
 18/21 anonim válasza:
Jajj nekem is ez! Egyébként a testvérem is földönkívüli és csak nekem mondja el!!! olyan jó hogy mások is ilyenek :DD
2012. dec. 12. 19:43
 19/21 A kérdező kommentje:

földönkívüli a tesód, és ezt honnan gondolod? tényleg érdekel!

olyan kár hogy kevesen vagyunk:\

2012. dec. 13. 16:02
 20/21 bestest ***** válasza:
Az a véleményem rólad, hogy először meg kéne próbálnod felvenni a kapcsolatot az emberekkel.
2013. febr. 2. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!