Milyen kérdéseket látnál szívesen az ezotéria rovatban?
Nagyon sokan pisszegnek rengeteg kérdés kapcsán, amit ráadásúl nem is a kérdező talált ki, hanem nívós híroldalakon képzett újságírók tudósítása, de kiverte a biztosítékot sokatoknál, akik nem ufológusok vagy spirituálisak.
Te milyen kérdéseket látnál helyesnek a rovatban ?
Pl A marson lehet élet, az ott talált szandál is ezt bizonyítja + link ?
Ilyen mintakérdéseket kérek válaszban.
Pl:
Milyen következménye lehet, ha a hűtőben lévő mindhárom dobozos tej 2012.12.12-én jár le?
"akik nem ufológusok vagy spirituálisak." xDDDD
El szabad mondanom hogy az ufológus eredetileg gúnynév volt a hozzád hasonlókra? :D
Mondjuk azt se értem hogy a spirituális mit jelent így emberre nézve.. :D Szerintem abban nem sok spirituális van, hogy elolvasol félig egy cikket, bemagyarázod magadnak hogy egyet értesz vele aztán bemásolod ide anélkül hogy végiggondolnád...
Én is csak azt tudom mondani amit Malats kolléga, a te kérdéseidhez hasonlóakat nem akarok látni. Szeretném ha végre jutna hely az értelmes embereknek is akik nem lusták elgondolkozni azon amit a válaszolók írnak, és képesek több oldalról is szemlélni a dolgokat.
Szandál? Mi a csöcs? :D Linket!
Egyébként kevesebb unalmas, megszokott troll kérdést szeretnénk például tőled és az alteregóidtól. Ne a mennyiségre, a minőségre törekedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!