Szerinted a földönkívüliek miért építették a nagy piramist? Mi lehetett ez?
# 20!
Ez bizony nyomós érv.
Ha nem tudod megcáfolni az ellenfeledet a vitában, vond kétségbe a tudását.
Főleg, hogyha nem tudsz az ellenfélről semmit.
Kérdem én, honnan tudod, hogy nem vagyok quantumfizikus?
"Kérdem én, honnan tudod, hogy nem vagyok quantumfizikus?"
Sose érdekelt.
Persze, lehet az is, hogy erőmű volt. Mindazonáltal nem lenne logikusabb utánnézni, mit is írnak maguk a készítők/használók?
Az egyiptomiak, és az Egyiptomba utazott Hérodotosz azt írják, hogy beavatásokhoz használták a piramisokat.
A kérdésedre válaszolva, szerintem azért építették a piramist/okat, mert tudták hogy a piramisok, geometriai formájuknál fogva, képesek harmonizálni a bolygó rezgését + beavatásokat lehet bennük csinálni. A piramis valójában nem tetraéder, hanem oktaéder alakú.
Ezek a hatalmas építmények nagy energiával rendelkeznek, amiket akár dimenziókapuk nyitásához is lehet használni.
Én nem vagyok kvantumfizikus, még csak ezo tv-s sem, csupán egy egyszerű hétköznapi ember akit érdekel a spirituális világ, és próbálja megtalálni az igazságot.
A szkeptikusoknak: még a tudományos műsorokban is gyakran elhangzik, hogy még a mai napig sem biztosak benne a tudósok, hogy hogyan építhették fel a piramisokat, mert ez a mai modern eszközökkel sem menne olyan mérnöki precizitással, mintahogy azt a múltban megtették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!