Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO-t vett fel a marsjáró...

UFO-t vett fel a marsjáró kamerája?

Figyelt kérdés

A Curiosity kamerája a Marsra érkezés után különös jelenséget örökített meg augusztus 23-án. A felvételen az látható, hogy egy fehér pont kúszik be a hegy mellé. Nem tudni, hogy valami furcsa időjárási jelenség vagy valami más látható a videón, olvasóinkra bizzuk a döntést!

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=L8Yo..

2012. okt. 21. 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kamu. Gondolj bele, az amcsiknak mindenféle hipertechnológiáju cuccaik vannak. Manapság egy mobiltelefon szebb videót készít mint ez a felvétel nemhogy a NASA!
2012. okt. 21. 20:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Én azt elhiszem, hogy meglehet csinálni házilag egy felvételt egy tájról amin UFÓ van, de ezt a NASA csinálta a marson mégsem kellenek ufóknak lenniük.
2012. okt. 21. 20:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Fel van gyorsítva a felvétel szerintem, a pályája alapján valami bolygó/nap/akármi lehet, de mivel nem tudjuk, hogy micsoda, ezért UFO, ami nem egyenlő azzal, hogy az egy földönkívüli űrhajó.
2012. okt. 21. 20:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy a NASA-ról kiszivárgott volna, ha ez lett volna a valódi videó. Ez a fényes pont nyilvánvalóan értelmesen irányított, mert hirtelen változtat irányt. Ugyanakkor, éppen ezért kamu szerintem, mert egy helyben megállni és más irányban elindulni nem lehet csak úgy.
2012. okt. 21. 22:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Kamu videó. Sokan próbálnak ilyen videókat készíteni, h jól átverjenek vele pár embert, csak arra nem gondolnak, h a szonda nem tud normális videó felvételt küldeni a Földre, a nagy sugárzás, a távolság és egyéb okok miatt. Ezen a videón viszont elég folyamatos a kis fény mozgása, szóval kamu.

Volt egy eredeti videó, miután leszállt a marsjáró, amin látszott h a távolban vmi repül. Arról is kiderült h a leszálló egység darabjai voltak, amit a szél utólag felkapott.

A Marson nincs fejlett civilizáció, hisz nincs normális légkör, nincs víz, legalábbis csak a sarkokon jégbe fagyva, illetve nincsenek növények, mikroszkópikus életformák, amelyek megkezdhetnék az oxigén termelését.

2012. okt. 22. 08:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem az a járműről vált le mikor az földet ért

Szóval ledobta azt a cuccot ami lerakta aztán elsodródott...

2012. okt. 26. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!