Rába Timi: "UFO-t láttam, semmi mást. "?
Rába Tímea világhírű modell [link] Kijelentette egyértelműen, hogy UFÓT látott.
Rába Tímeával a közelmúltban olyan dolog történt, amitől még ma is kirázza a hideg, ha eszébe jut. A modell-műsorvezető arról mesélt, hogy valószínűleg UFO-t látott.
Te is láttál iylen ufót? Milyen faj lehetett ? Trollok kíméljenek.
Uhh.... a legtöbben már kifejtették itt azokat a dolgokat, amiket én is akartam, de azért vegyük sorba:
1, Én még soha nem hallottam erröl a "világhírü" modellröl, akiröl csak úgy süt a photoshop, de még így is csúnya és látszik a kora.
Emellett nem értem, hogy miért lenne egy modell szavahihetöbb, mint bármelyik más ember aki az ö agyi szintjén áll?
Elhiheted, ez nem bók volt számára :)
2, Ahogy látom te isteníted ezt a Timikét, plusz az írásodból is az jön le, hogy valami 14-15 éves csitri lehetsz, aki viva tévével meg SP-vel "kulturálódik".
3, Befejezhetnéd már ennek a barom paranormal.hu-nak a linkelgetését. Gondolom közöd van az oldalhoz, hogy így reklámozod egy csomó kérdésben... kétlem, hogy ne te írnád az összes ilyen röhögni való kérdést.
Tudod mit?Láthatott UFO-t!
De ez csak annyit jelent,hogy ő nem tudta azonosítani mi az.Valószínű azért mert nem ért a repülőtárgyakhoz.Hiszen modell(állitólag),hogy várható eltőle,hogy azonosittani tudjon egy repülőtárgyat!
Ó hát ekkora hülyeséget!
Ne higgy a szkeptikusoknak, minket látott.
Üdv: Reptoid flottaparancsnok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!