Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Rába Timi: "UFO-t láttam,...

Rába Timi: "UFO-t láttam, semmi mást. "?

Figyelt kérdés

Rába Tímea világhírű modell [link] Kijelentette egyértelműen, hogy UFÓT látott.

Rába Tímeával a közelmúltban olyan dolog történt, amitől még ma is kirázza a hideg, ha eszébe jut. A modell-műsorvezető arról mesélt, hogy valószínűleg UFO-t látott.

Te is láttál iylen ufót? Milyen faj lehetett ? Trollok kíméljenek.

[link]

2012. okt. 19. 15:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
11%
"Rába Tímea világhírű modell" Kedves kérdező, én a válaszokat olvasgatva nem igazán ezt következtettem le. Úgy látszik csak te ismered ezt a Tímea nevezetű nőt. És nemigazán értem, hogy ő miért lenne megbízhatóbb forrás ebből a szempontból mint egy teljesen másik átlag ember. Viszont azt tudom, hogy ki/mi megbízhatatlan forrás, mégpedig ez a "paranormal.hu" Én azt kell mondjam, ha erre az oldalra ha ránézek egyszer egy hónapban, akkor is csak azért, hogy röhögjek egy jót, bár általában akkor is inkább a fejemet szoktam fogni. A cikk végén pedig említi a "természetfeletti" szót. Na, most nemigazán értem, hogy ez mégis miért természetfeletti. Az UFO észlelések mindennaposak, a nagy többségük megmagyarázható, és ha netán mégsem tudnánk megmagyarázni akkor sem kell kapásból váltig állítani róla, hogy az a kis zöld emberkék űrhajója volt.
2012. okt. 19. 18:15
 22/26 anonim ***** válasza:
11%

Uhh.... a legtöbben már kifejtették itt azokat a dolgokat, amiket én is akartam, de azért vegyük sorba:

1, Én még soha nem hallottam erröl a "világhírü" modellröl, akiröl csak úgy süt a photoshop, de még így is csúnya és látszik a kora.

Emellett nem értem, hogy miért lenne egy modell szavahihetöbb, mint bármelyik más ember aki az ö agyi szintjén áll?

Elhiheted, ez nem bók volt számára :)

2, Ahogy látom te isteníted ezt a Timikét, plusz az írásodból is az jön le, hogy valami 14-15 éves csitri lehetsz, aki viva tévével meg SP-vel "kulturálódik".

3, Befejezhetnéd már ennek a barom paranormal.hu-nak a linkelgetését. Gondolom közöd van az oldalhoz, hogy így reklámozod egy csomó kérdésben... kétlem, hogy ne te írnád az összes ilyen röhögni való kérdést.

2012. okt. 19. 18:50
 23/26 anonim ***** válasza:

Tudod mit?Láthatott UFO-t!

De ez csak annyit jelent,hogy ő nem tudta azonosítani mi az.Valószínű azért mert nem ért a repülőtárgyakhoz.Hiszen modell(állitólag),hogy várható eltőle,hogy azonosittani tudjon egy repülőtárgyat!

2012. okt. 19. 18:55
 24/26 anonim ***** válasza:
11%
Amúgy már ki kellett volna tiltani a kérdezőt weblapreklámozásért...
2012. okt. 19. 19:07
 25/26 anonim ***** válasza:
11%
Elvileg látták moderátorok a kérdést és úgy tűnik nem zavarta őket.
2012. okt. 19. 19:11
 26/26 anonim ***** válasza:
56%

Ó hát ekkora hülyeséget!

Ne higgy a szkeptikusoknak, minket látott.

Üdv: Reptoid flottaparancsnok

2012. okt. 19. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!