Ufót fényképeztek Somogy egén?
A fiú állítja, hogy repülő csészealjat látott, apja viszont nem hisz neki. Megmutatjuk a fotót.
Addig UFO, amíg be nem azonosítjuk.
Első látásra fata morgana.
Kérdező!
UFO = Unidentified Flying Object = Azonosítatlan repülő tárgy
Már írtam, hogy csak addig UFO, míg be nem azonosítjuk. És én szeretem a dolgokat beazonosítani, ha lehet. Nem tehetek róla, ilyen a természetem.
Olyan helyen dolgoztam, ahol nagyon sok UFÓ-s kép ment át a kezemen. Százból 99-re első ránézésre megmondtam, hogy mi. Pl. felszakadt emulzió a filmen, kosz a nagyítógép üvegén stb. A maradék egyről pici gondolkodás után mondtam, hogy mi az. Az a vicc, hogy a 99-ből vagy 60-70 olyan volt, amelyet már sokszor leírtak, mi okozza a felvételen, s bárki maga is előidézheti.
Ott voltam egyszer magam is egy ufó lefényképezésénél. Ja és rajtam meg a fotómasinán kívül volt még ott egy horgászbot damiljára erősített régi konyhai lámpa is. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!