Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A földönkívüliek hisznek...

A földönkívüliek hisznek Istenben?

Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 20:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Amióta Marklar Marklarra jött, mi hiszünk Marklarban, Marklar megmutatta a helyes Marklart, Marklar igazságos Marklar.

Üdv a Marklarról!

Marklar

2012. okt. 19. 02:39
 12/16 Evele123 ***** válasza:

Nagyon el tudjátok viccelni az egész ufo témát, engem nem érdekel, ha negatív értékelést kapok erre a válaszra. Szerintem hisznek benne és mivel magasabb spirituális szinten vannak, mint az emberek többsége, napi szinten kommunikálnak vele. Az élet célja is az lenne, hogy megtapasztaljuk Isten szeretetét és ilyen szempontból mindegy, hogy ki melyik bolygóra született. Én azokkal vagyok kapcsolatban, akik magukat magas szőkéknek hívják és attól, hogy nem hisztek az idegenekben vagy Istenben, attól még ezek létező dolgok. Ez a weboldal is kezd olyan lenni, mint az egész emberiség: elzüllik, elkorcsosul és nem az őszintén érdeklődők weboldala lesz, hanem azt lesitek (többségében), hogy kit lehet megalázni, beszólogatni stb.

Üdv.: Evele

2012. okt. 20. 11:31
 13/16 anonim válasza:
Néhányan igen, néhányan nem: http://www.youtube.com/watch?v=gZocvTsi5Rg
2012. okt. 20. 17:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem ők Voldermortot istenítik, ugyanis rühellik a kis választottat, nameg a koboldokat is.

László jósnő xenófób enitásszakértő

2012. okt. 20. 18:07
 15/16 anonim válasza:
attól függ.. pl ha egy garangkrabbankaragg akkor igen, nagyon is. a kapáláson, táplálkozáson alváson kívül csak imádkoznak, viszont ha egy orrszőrszucsmókot nézünk akkor nem, mert azok primitív és retardált lények akik pogány mindennapjaikban állandóan háborúznak a(vallásos) dikrecipropopó-kkal akik a brokimuki űrszövetségbe tartoznak.
2012. nov. 1. 12:56
 16/16 anonim ***** válasza:
LOL
2012. dec. 23. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!