Miért ilyen agresszívak az ufológusok?
Figyelt kérdés
Minap beléptem egy fórumra, ahol szerettem volna beszélgetni ilyesfajta dolgokról, de amint megkérdőjeleztem egy állítást mindenki kikezdett és támadott és 0 perc alatt szkeptikus jelzőtt akasztottak rám.
Konkrétan a Nibururól volt szó, és elmondtam, hogy miért lehetetlen az, hogy felénk tart egy másik bolygó. Meg igaz, azt is írtam, szerintem 404 csaló vagy részben az.
Aztán abszolút rendezetlenül mindent elkezdtek összehordani.
Mindenki ennyire agresszív, ha nem hiszik el, amit mond?
2012. okt. 10. 16:36
11/14 A kérdező kommentje:
De nem a haverjai, mert nem is ismerik, most is írják, hogy nem mertek találkozni vele...
2012. okt. 10. 19:17
12/14 anonim válasza:
13/14 anonim válasza:
Mert azt hiszik, hogy ők fingták a passzát szelet...
14/14 anonim válasza:
Most mit mondanak az ufológusok? Jönni fog a reptoid meg lumbulábi csillagflotta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!