Bebizonyosodott hogy az Annunakik a saját DNS-ükkel javították fel az ősembert?
Figyelt kérdés
Így létrehozva a HomoSapienst ! Ez ufós berkekben köztudott egy ideje, de a tudomány malmai lasan őrölnek, de végül nyílvánosság elé tárták. Örüljünk hát ?
"A rendkívüli felfedezésről a 'Cell' (sejt) című orvostudományi szaklap számolt be részletesen 2012. augusztus 3-án. A több oldalas, erősen szakmai anyag szerint egy amerikai tudóscsoport három elszigetelt afrikai közösségre kiterjedő genetikai vizsgálatának eredményei olyan DNS mintákat találtak a vizsgált emberek vérében, amelyet nem tartalmaz sem a modern ember, sem pedig a neandervölgyi ember DNS-e."
2012. okt. 8. 13:37
11/14 anonim válasza:
Különben lehet valami ebben a DNS dologban, különben mivel magyaráznád Kiszel Tündét és Anettkát?!
12/14 anonim válasza:
Szerintem a lumbulábiak a saját ürülékükkel szennyezték az emberi DNSt, és így született Kiszel Tünde,Dundika,Kelemen Anna, SP, Justin Bieber, a Tokio Hotel, és a neten vergődő trollok színe-java :D
13/14 anonim válasza:
Én azthittem a krixkraxiak és a guargumik javították fel az ürülékükkel az emberi DNSt :D
14/14 Igazi Infó válasza:
Pont egy orvostudományi szaklapot idézel? Ha neked a 12 hexilről 2 hexilre való csökketése a DNS-ünknek fejlesztés akkor csak gratulálni tudok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!