Amúgy az UFO szó Azonosítatlan Repülő Tárgyat jelent, szóval tudományosan be van bizonyítva az ufók létezése
2012. okt. 3. 15:14
12/26 Golan Trevize válasza:
egyébként azóta nem hiszek az UFÓkban, mióta visszahozták a Pataky Attilát.
ha léteznének, biztos nem hozták volna vissza.
2012. okt. 3. 15:24
13/26 anonim válasza:
UFO-k VANNAK! ha építesz egy repülőt lehet játék vagy akármi és ha szokatlan kinézete van egész addig UFO lesz még ki nem derítik h te általad épített repülő... és valószinüleg földönkívüli létformák is léteznek bár nem nagy az esélye h látogatják a földet de ki tudja
2012. okt. 3. 15:46
14/26 anonim válasza:
Az UFO azonosítatlan repülő objektumot jelent, és mivel a történelem során meglehetősen sok repülő objektumot nem sikerül azonosítania senki emberfiának, nincs okunk arra, hogy kételkedjünk a létezésükben.
Szerintem te a földönkívüliekről beszélsz, az teljesen más téma, semmi köze az UFO-khoz, csak a plebs átvette a szót.
Én magam >hiszek< a földönkívüliekben, bár bátran állítom, hogy nem tudom, léteznek-e. A reptoidok meg a hasonló hülyeségek viszont nem léteznek, és bárkivel kiállok egy haltasli-párbajra, aki nem ért velem egyet.
2012. okt. 3. 16:01
15/26 anonim válasza:
Mert létezésüket senki nem bizonyította. Isten létezésére sincs bizonyíték, azért ilyen sok az ateista.
Természetesen élőlények kialakulása más naprendszerekben lehetséges, megvan a parányi matematikai valószínűsége.
A valószínűség meg tudjátok, hogy micsoda ?
Ha egy esemény bekövetkeztének az eseménye 90%-os, akkor sem biztos, hogy az esemény bekövetkezik,
2012. okt. 4. 07:23
16/26 anonim válasza:
Mert még senki se találkozott velük.
2012. okt. 4. 11:27
17/26 nyalóka9837 válasza:
mér ne léteznének?? szerintem léteznek senki nem tudja bebizonyitani hogy nem léteznek..
2012. okt. 5. 06:44
18/26 anonim válasza:
Mert van eszunk es mar immunisak vagyunk az ilyen atveresekre.
2012. okt. 7. 04:40
19/26 anonim válasza:
Attól, hogy valamit nem látunk, még nem biztos, hogy nincs. Az emberek évezredek óta hisznek olyan dolgokban, amelyek létét senki sem bizonyította tudományosan a mai napig. Ez többnyire abból fakad, hogy vannak dolgok, amelyeket nem tudnak megmagyarázni, így egy számukra láthatatlan, felsőbb rendű létforma közbenjárásának tulajdonítják. Így alakult ki az istenekben való hit is, ugyanakkor pl. a piramisok mérnöki pontossággal történő megépítését pedig egyfajta idegen, más, fejlettebb civilizáció közreműködésének tulajdonítják. Nagy a világegyetem, simán elfér benne egy-két felhők között trónoló isten, és számunkra elérhetetlen messzeségben élő ufó-csapat is. :-)
2012. okt. 7. 09:34
20/26 anonim válasza:
CSAK A KORLÁTOLT AGYÚ EMBEREK GONDOLJÁK AZT,HOGY CSAK MI VAGYUNK AZ EGÉSZ UNIVERZUMBAN EGYEDÜL! NÉZZÉL ERIC VON DANIKEN DOK.FILMET VAGY OLVASS TŐLE. EZ NEM LEHET KÉRDÉS,ÉS MÉG CSAK NEM IS HIT KÉRDÉSE! MERT ŐK MÁR AKKOR A FÖLDÜNKÖN VOLTAK,AMIKOR AZ EMBER AZ ORRÁNNÁL TOVÁBB NEM LÁTOTT,TEHÁT TÖBB EZER ÉVE MÁR ITT VOLTAK,ÉS VANNAK,RENDESZERESEN MEGLÁTOGATNAK BENNÜNK...EZEK TÉNYEK,CSAK A TUDATLAN OSTOBA EMBERNEK NEM TISZTA EZ!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!