Én azt tudom, hogy az annunakik régen egyes civilizációkat segítettek a fejlődésben és ezt meg is örökítették különböző szobrokkal meg mittudomén mikkel.
De szerintem az a legjobb nem tárgyszerű bizonyíték az idegenek létezésére, hogy az ókori civilizációk sokkal fejlettebbek voltak mint mi, az energiákat szinte 100%-osan ki tudták használni, míg mi a közelükbe sem érünk, az építészetükről meg ne is beszéljünk.
Ha igazán részletes és pontos választ szeretnél a kérdésedre
nézz fel a youtube-ra.Írd be a keresőbe,hogy "Ősi Idegenek".
Több sorozatnyi film található az annunakikról,a múltban
a földön járt idegenekről.Régészek,szakértők beszélnek a
megmagyarázhatatlan dolgokról.
Érdekes téma, sokak között vitát szül, főleg a hívők között. Mert üti a Bibliát. Én az elmúlt hetekben kezdtem ezzel a témával foglalkozni, mert érdekes.
Én nem vagyok megkeresztelve, de hiszek egy felsőbb hatalomban, akit Istennek nevezünk. De emellett nem zárom ki, az Annunakik létezését, történetét.
Számtalan UFO jelenségek vannak évtizedek óta, és úgy gondolom a régi embereket valóban segíttet egy fejlettebb faj és mai nap figyelnek, közöttünk élnek?! Nem kizárt.
Az univerzum végtelen és biztos, hogy nem csak mi, emberek élünk.
Sumér rajzok, és egyéb ékírásokban is beszámolnak az "Istenekről" vagyis másik fajról, akik leszálltak ide, illetve segítették az emberiséget.
Beszámoltak róla, hogy az égen az Istenek harcoltak, valószínűleg a fajok között robbant ki háború. Eddig 12 idegen civilizáció élt / él a Földön, amiről tudunk.
Nagyon sok könyv, és weboldal van a témával kapcsolatban.
De én is szívesen beszélgetek ilyen témákról.
"míg mi a közelükbe sem érünk, az építészetükről meg ne is beszéljünk."
Az, hogy "nem tudjuk, hogyan építették a piramisokat", azt jelenti, hogy nem maradt erről hiteles forrás. Nem pedig azt, hogy ez olyan ördöngösség lenne.
Csak éppen nem adott hozzá a milliónyi tonna kő, a több évtized, és a pár ezer embernyi ingyen munkaerő.
Ez érdekes 4. hozzászóló!
Jó filmet lehetne készíteni belőle! :)
#1 a jo eletbe hogy mennyi link halott mar, semmin nem lehet mulatni
annunakik wikipedian fent vannak, az istenek megnevezese a sumeroknal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!