Ufót fényképeztem? Vagy ez valami más? (Kép lent)
Ezt a képet ma reggel csináltam, tudom nem nagyon látni mert elég nagy volt a köd,elég gyorsan el haladt.
Hol látsz te itt bizonyítékot arra, hogy hirtelen eltűnt?
Ezt csak mondták, a kérdező pedig azt mondta, gyorsan elhaladt, a léghajó pedig nagyon is gyors tud lenni, főleg erős szélben.
Am. vicces, hogy te mondod a legnagyobb hülyeségeket pl.: "nem gyártanak léghajókat", bizonyíték nélkül elhiszed, ha valaki azt mondja, látott UFO-kat és még te idiótázol. XD
Ezért nézik le azokat, akik az Ezotériával foglalkoznak.(ezek után már csak mellékes, hogy hülyeségekben hisznek)
Letöltöttem a képet, élesítettem, negatívba raktam.
Ez egy fém valami, aminek nincs önálló fényforrása, biztos vagyok benne, hogy kissé nyújtott formája van.
UFO = Azonosítatlan repülő tárgy.
Hát ez az... Léggömb nem lehet, ugyanis a léggömb hajtóereje a hő, amit égetéssel nyernek. A nagyított negatívon ez nem látszik...
Illetve: konkrétan ennek vagy kerek, vagy ellipszis formája van (ellipszis lehet a kép elmosódásától is).
Biztos vagyok benne, hogy nem először láttál ilyet, vagy tényleg kéznél volt a gép, amivel lekaptad. :)
Íme a Lacerta interjú: [link]
Itt ír arról, hogyha hengeralakú ufo-t látsz, akkor nagy a valószínűsége, hogy egy reptiolid űrhajóról van szó. Olvasd el, mert érdekes ez az interjú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!