Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit tehetnénk egy földönkívüli...

Mit tehetnénk egy földönkívüli invázió esetén?

Figyelt kérdés
Mennyire hasonlítana a helyzet a kolombusz partotérése után következő időkhöz?
2012. szept. 2. 21:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
jönnének az amerikaiak és megmentenének mindenkit egy zsidó és egy néger segitségével.
2012. szept. 5. 14:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Ja ez jó ezt én is láttam..

Amúgy szerintem még ennyit se kínlódnának velünk.

Begyűjtenének pár embert és emberekre specializálódott vírussal vagy biológiai fegyverrel pár hét alatt kiirtanák az emberiséget. Nem jönnének ide egyesével vadászgatni az embereket. Az csak a filmekbe lenne így. Számtalan lehetőségük lenne mivel technolóiailag olyan fejlettek lennének hogy el se lehet képzelni.

Amikor amerikát gyarmatosították nem volt sok a technológiai különbség. maximun 100-200 évnyi. Más faj akár 1000-20.000 évvel is lehet fejlettebb. Olyan lenne mintha kaviccsal dobálnál egy teljesen hi-tech craysis katonát.. Vagy még nagyobb különbség...

De lehet el se pusztítanának minket mert nem is jelentenénk rájuk nézve veszélyt.

Szóval mit tegyél? Semmit...

Ha meg alpáriak és túlélted az első csapást bújkálós szervezkedős gerillaharc.. Mást úgy se nagyon lehetne tenni.

2012. szept. 8. 15:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Az atombombák erősek! :D És van néhány belőlük a földön! Csak azokkal nem csak őket, hanem a föld felét is elb@sznánk.
2012. szept. 13. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!