Lelőtt egy Kolumbiai farmer egy barátkozó idegent?
Figyelt kérdés
Gyakran felteszitek a kérdést, hogy miért nem barátkoznek velünk & miért nem szállnak le az ufók ? Hát ezért ! Kutyákat uszítanak rájuk és lelövik az emberek, a jobb sorsra érdemes földönkívülieket.
http://www.youtube.com/watch?v=YPTs4okJNG8&NR=1&feature=ends..
2012. aug. 25. 18:01
1/15 anonim válasza:
Ó igen, egy fantasztikus idegen civilizáció, ami minden akadály nélkül eljut idáig, simán elpatkol egy kutyától / egy lövéstől.
Ennyi fake videót minek kell itt megosztogatni?
2/15 x) válasza:
Mikor megmozdítja látszik hogy full merev az egész. Még a hullamerevségtől se lehetne ilyen. Meg egy egyszerű mexikói farmer miért kamerával megy ki a kutyaugatásra? :)
3/15 anonim válasza:
Ezt előbb nézem valami torzszülött majomnak, mint földönkívülinek.
5/15 anonim válasza:
A lény mozgásából ítélve, valaki a növényzet takarásából mozgatta, ennyire bugyután nem mozoghat, még akkor sem, ha fogalmunk sincs a mozgásukról. Azután, miért van vágás a lövés eldördülése után? Gondolom elő kellett készíteni az "idegent", hogy sebesült legyen. Láttam már sokkal hitelesebbnek tűnő csalást ennél. Az én véleményem is az, hogy kamu.
6/15 anonim válasza:
Ha nem írod, hogy idegen, jelmezbe öltözött embernek néztem volna!
7/15 anonim válasza:
Legalábbis az elején, az a hülye mozgásféleség...
8/15 anonim válasza:
De cuki, pont így néz ki a szomszédom
9/15 A kérdező kommentje:
Nem kellene eltrollkodni.
2012. aug. 25. 20:24
10/15 anonim válasza:
Ez nem trollkodás, egyszerűen kamu a videó. Ügyesen végigmínuszoltál mindenkit, mert te is olyan kérdező vagy, hogy csak azt akarod hallani, ami szerinted az igaz.
A videó kamu. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!