Ez igazi ufó? Milyen faj űrhajója?
Nem akarlak kiábrándítani, de én ilyet egy egyszerű vlc szerekesztővel össze hozok.
Am én is hiszek az ilyenekben (Már tapasztaltam is)
Ha érdekel írj rám!
Jó féle 3d effektes látványos vidi. Amúgy már onnan is jól le lehet szűrni hogy kamu egy videó hogy jóóól megmutatja magát körbe szépen az ufó.. Hogy jól lássa mindenki! -Mert az olyan.. :D
Ha tényleg egy ufót látnál te állnál a mezőn és elkezdenéd filmezni? Szerintem kizárt. Max ha csak túl sokáig lenne ott ahhoz hogy elővedd a telódat vagy ilyesmi. De szerintem elbújna a legtöbb ember a nagy ijedségben.
Párommal láttunk már igazi ufót. Az a helyzet, hogy az ember annyira megdöbben és ledermed egy valódi UFO láttán, hogy rohadtul nem jut eszébe elővenni a 3 megapixeles telefonos kameráját és rögzíteni azt....
Miután az emberen elmúlik a hidegrázás, és bőrborsódzás, utána kezd el gondolkodni, hogy mi az anyám kínja volt!
És ilyenkor az sem kizárt, hogy szimplán csak honvédségi fejlesztéseket tesztelnek...
(bár, mi éjszaka láttuk a város felett, kétlem hogy a honvédségi cucc 1500 wattos refivel világítja ki magát...).
Szóva, hagyjad a francba a fail videókat, és inkább az eget kukkold esténként, ha akarsz látni valamit, ami esetleg nem műhold és nem kereskedelmi repülő járat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!