Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért van az hogy az emberek...

Miért van az hogy az emberek azt hiszik hogy az UFO-k "repülő csészealj" vagy ilyesmivel közlekednek?

Figyelt kérdés

Szerintem ezt a csészealjat még 1700 környékén kitalálta valaki és megrögzült mindenki fejéven...

Ha valaki kamuzik UFO-kal kapcsolatban, akkor miért rögtön egy csészealjat készít?

2012. aug. 23. 01:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
2012. aug. 23. 12:48
 12/24 anonim ***** válasza:
36%

Unalmas a kérdés. És megint a kérdések és válaszok is tudatlanságot sugároznak.

(Viszont azt a nézőpontot sürgősen felejtse el mindenki, hogy jajj ufok, meg jajj szürkék, meg jajj jönnek, jajj stb...)

Nem néztetek eléggé utána a témának és még nem lyukadtatok ki a végén, a valódi igazságnál erről az egészről. Nem tudjátok, hogy évezredek óta manipulálva van az emberiség, ami természetesnek tűnik nagy részének, attól függetlenül, hogy mindenki érzi magában, hogy valami egyáltalán nincsen rendben a világgal. Valójában senki sem teremtené olyannak, amilyen jelenleg.

Ezen lesz most változtatva 1 éven belül, és derülnek ki az egyetemes igazságok a világ mindenségről, hogy ne csak egy lebutított, "rabszolgák" legyünk.

2012. aug. 23. 13:22
 13/24 anonim ***** válasza:
12-es troll vagy mi?
2012. aug. 23. 15:39
 14/24 anonim ***** válasza:
49%
Ő nem troll, hanem eléggé tiszta a feje még, nem agymosott...
2012. aug. 23. 17:05
 15/24 anonim ***** válasza:
43%

Ezt az egészet a nácik találták ki.Ők akarták megépíteni a repülő csészealjakat,ők kísérleteztek ilyenekkel.

De szerintem a repülő csészealjak sokkal jobban néznek ki,mint a Star Warsban vagy a Star Trekben lévő űrhajók.:P

2012. aug. 23. 17:19
 16/24 anonim ***** válasza:
Van még itt pár ép elméjű ember, akik megpróbálnak egy kis fényt hozni ebbe a hatalmas sötétségbe, de a sok tizenévés, médiafüggő, agymosott leszólja és lepontozza őket... Szánalmas!
2012. aug. 23. 21:14
 17/24 anonim ***** válasza:
16-os, nem ismered, mi a fény. Ez a téma egy vicc, a fantázia szüleménye, és az hívja ezt úttörő gondolkodásnak, aki csak a csészealjacskákig bír elgondolni. Nem az ufókák jelentik a fényt a sötétségbe. Maradjunk csak szépen realisták, miközben merünk nagyot álmodni. Ennek a témának az a baja, hogy úgy próbál meg nagyot álmodni, hogy közben elveszik a talaj a lába alól. Az az igazi sötétség! Az az ember veszte... (mondom én, aki aztán tényleg rohadt elvontan és tele spiritusszal képes gondolkodni) Szóval ezen a kérdésen ne rágjátok magatok... :)
2012. aug. 24. 02:18
 18/24 anonim ***** válasza:
A legelső mondatodban található ítélkezés után tovább sem olvastam a lehúzásod. A magadfajták csak azért írogatnak ide, hogy lehúzzák mások energia szintjét a jelző dobálásukkal. De ez rám nem hat, mivel alapból el sem olvasom azokat.
2012. aug. 24. 08:56
 19/24 anonim ***** válasza:

Már a több ezer éves India szövegek is említés t tesznek az ún. Vimanákról. Érdemes ráguglizni, sok érdekeset megtudhatunk róluk. A csészealj formát is magyarázzák. Egy giroszkóp forog higanyban. Más védius szövegek szerint gondolattal hajtották őket

. A szellemi enegiát az ókori Szent Geomatriában a kör jelképezte.

2012. aug. 24. 09:29
 20/24 anonim ***** válasza:

(9,13-mas vagyok.)

Nem cáfolom, vagy erősítem az ufók létezését.(UFO= Unidentified....blabla bla, de a szlengben űrlény basszus mintha nem tudnátok, miért kell felesleges köröket futni az oly nyilvánvaló megbékélés előtt.

Már a több ezer éves India szövegek is említés t tesznek az ún. Vimanákról. Érdemes ráguglizni, sok érdekeset megtudhatunk róluk. A csészealj formát is magyarázzák. Egy giroszkóp forog higanyban. Más védius szövegek szerint gondolattal hajtották őket

. A szellemi enegiát az ókori Szent Geomatriában a kör jelképezte.

De miért jó egy giroszkópot higanyban forgatni? Miért jobb a víztől vagy pl a semmitől. A giroszkóp működtethető akármilyen alakú járműben. A repülőinkben is az van. A csészealj szerintem pusztán a 60as évek sci-fi illusztrátorainak maradványa. Ha akkor pl 3szöget rajzolnak, akkor most repülő háromszögekről beszélnénk.

Szerintem hülyeség, hogy ilyen alakú az idegenek űrhajója.

Egyébként, ha megfigyeled az emberek törekvéseit, szándékait, az űrtechnológia céljait, és okait: Mi vagyunk a megszállók, nem pedig a megszállottak. Poén. Alig várom, az ilyen Asimovos, futurista bolygókolóniás, stb életet. :)

2012. aug. 24. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!